Kauan von Novack versterkt Digital Marketing team van RevelX

27 juni 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RevelX heeft begin juni een nieuwe Growth Consultant aan zijn gelederen toegevoegd: Kauan von Novack. In zijn nieuwe rol zal de ervaren ondernemer en marketing specialist zich gaan richten op de versterking van het RevelX Digital Marketing team.

Kauan von Novack is een professional met meer dan twaalf jaar ervaring als ondernemer en marketeer, met diverse awards en publicaties op zijn naam. Het afgelopen jaar werkte hij onder meer als Managing Director bij marketing dienstverlener “Online Marketing Fabriek” en als Managing Partner bij “Pentagon Global Initiatives”. 

In de periode ervoor gaf hij onder meer leiding aan een kunstgalerij, werkte als editor-in-chief en Chief Marketing Officer bij een magazine en was oprichter en CMO van twee TV programma’s. Sinds 2014 is Von Novack vooral actief binnen Europa, en is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen op het snijvlak van nieuwe mediatrends, online communicatie, politiek, en leiderschap en innovatie.
 

Kauan von Novack - RevelX

Begin deze maand besloot Von Novack een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot zich aan bij Growth Strategy Firm RevelX. Met een team van rond de twintig adviseurs is het adviesbureau uit Amsterdam gespecialiseerd in commerciële vraagstukken, waaronder het ontwikkelen van groeistrategieën, versnellen van productontwikkeling en de implementatie van sales & marketing transformaties. In zijn nieuwe rol als Growth Consultant zal Von Novack het RevelX Digital Marketing team versterken. Dat team wordt geleid door voormalig Uber en Google marketeer Noud van Alem, die in mei als Partner toetrad tot RevelX.

Over de nieuwste aanwinst binnen RevelX zegt Jeroen van der Vlugt, Partner bij het adviesbureau: “Kauan straalt de durf en lef uit die past bij onze snelgroeiende onderneming. We kunnen met Kauan het team rondom Noud van Alem versneld uitbouwen en daarmee de grote vragen rondom digital marketing succesvol laten zijn.”

Eerder dit jaar voegde RevelX al drie adviseurs toe aan het team: Carmen Dragt en Koos Verkleij waren respectievelijk afkomstig van Simon-Kucher & Partners en EY, terwijl ook Michaël Verstraeten zich, na enkele jaren ondernemerschap, bij RevelX voegde.