Carmen Dragt versterkt adviesteam groeispecialist RevelX

25 april 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Growth Strategy Firm RevelX heeft zijn team versterkt met een nieuwe adviseur: Carmen Dragt. Afkomstig van consultancykantoor Simon-Kucher & Partners zal de young professional in haar nieuwe rol als Growth Strategy Consultant organisaties ondersteunen met het ontwikkelen van groeistrategieën, het versnellen van innovatie en de implementatie van sales & marketing transformaties. 

Carmen Dragt behaalde eind 2015 haar Master in Strategic Management aan de Rotterdam School of Management (RSM) Erasmus University. Tijdens haar studie liep ze onder meer stage in E-commerce Marketing bij Rakuten in Spanje en in Barcelona bij de Handelsafdeling (Business Support Office), onderdeel van de Nederlandse Ambassade in Madrid. 

Na haar afstuderen sloot Dragt zich begin 2016 aan bij Simon-Kucher & Partners, een van oorsprong Duits consultancybureau gespecialiseerd in (digitale) strategie, marketing en sales. Als Consultant deed ze ruime ervaring op het snijvlak van pricing, sales en marketing op in projecten binnen verschillende sectoren, waaronder de farmaceutische, chemische, industriële en media sector. In die rol was ze onder meer verantwoordelijk voor data analyses en het voorbereiden van sales trainingen, daarnaast publiceerde ze artikelen over prijselasticiteit en online activatie-mechanismen.

Carmen Dragt - Revelx

Gedurende haar studieperiode en ook daarvoor was Dragt verder actief met uiteenlopende nevenactiviteiten. Zo was ze onder andere werkzaam als Student Assistent binnen het Erasmus MC, als ambassadeur bij Housing Anywhere, richtte ze een eigen babysit onderneming op en zette zich jarenlang in als vrijwilliger voor ontwikkelingsorganisatie Edukans.

RevelX

Eerder deze maand besloot Dragt een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze sloot zich aan bij RevelX, een bureau uit Amsterdam gespecialiseerd in commerciële vraagstukken. In haar nieuwe rol als Growth Strategy Consultant zal ze opdrachtgevers van RevelX gaan helpen bij sales- en marketing transformatieprojecten en de realisatie van hun groeiambities. Jeroen van der Vlugt, partner bij RevelX zegt over de komst van Dragt: “Carmen is een goede aanvulling op ons team van growth consultants en neemt vanuit Simon-Kucher een stevige analytische basis mee.” 

Eerder dit jaar werd het team al versterkt door twee nieuwe adviseurs: Michael Verstraeten en Koos Verkleij.