Simon-Kucher & Partners

Simon-Kucher & Partners is het internationale strategie adviesbureau op gebied van marketing & sales en wereldwijd marktleider als het gaat om pricing. Al onze opdrachten zijn commercieel van aard en aantoonbare winstgroei voor onze opdrachtgevers staat centraal. We focussen op het verbeteren van omzet meer dan het in de kosten te snijden. De wijze waarop wij onze adviesopdrachten doen kenmerkt zich door ondernemerschap, messcherpe analyses en nauwe samenwerking met onze klanten. We werken zeer gericht en alleen aan ècht zinvolle klantvragen waar we fact-based en praktische strategieën voor ontwikkelen.

Sinds de oprichting in 1985 is Simon-Kucher & Partners onafgebroken en exponentieel gegroeid tot een organisatie met 1.400 consultants en 50 kantoren wereldwijd. Het Nederlandse kantoor in Amsterdam kent inmiddels meer dan 50 consultants en groeit bovengemiddeld hard.

Onze klanten zijn zowel multinationals als middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals FMCG, retail, media, industrie en (financiële) dienstverlening. Onze projectteams bestaan uit veelzijdige, talentvolle en gedreven academici.

Wij bieden, via stages of studentenbanen, volop mogelijkheden om als student of recent afgestudeerde te bepalen of strategy consulting echt bij jou past. Ben je al helemaal overtuigd van ons werkveld? Solliciteer dan direct op onze doorlopende vacature voor een startersfunctie als consultant of onze vacature voor meer ervaren (strategy) consultants.

Simon-Kucher & Partners | Nieuws