Simon-Kucher & Partners

Simon-Kucher & Partners is een internationaal strategisch adviesbureau gespecialiseerd in strategie, marketing, pricing en sales. We zijn opgericht in 1985 en richten ons op TopLine Power® door klanten te helpen hun omzet te verbeteren in plaats van in kosten te snijden. Geen vuistdikke rapporten, maar direct toepasbare oplossingen.

Onze klanten zijn heel divers: van grote multinationals tot de Hidden Champions en van Consumer Goods en Retail tot Industrials, Software en Business Services. Onze opdrachten zijn strategische, C-level commerciële vraagstukken, zoals:

  • Analyseren van de commerciële groeikansen over landen, kanalen en klantsegmenten heen
  • Ontwikkelen van de verdienmodellen van de toekomst
  • Beslissingsmakers in de boardroom klaarstomen voor digitale transformaties
  • Onderzoeken van consument- en klantbehoeftes en het kwantificeren van de waarde drijvers
  • Bepalen van optimale pakketten en prijzen van een abonnement
  • En alle andere uitdagingen die fact-based aanpak vereisen en aantoonbare winstgroei opleveren

Werken bij Simon-Kucher & Partners Amsterdam

Met 40 kantoren in 26 landen biedt Simon-Kucher & Partners alle voordelen van een groot kantoor: internationale mogelijkheden, persoonlijke ontwikkelingstrainingen en uitstekende voorwaarden. Tegelijkertijd kent het relatief kleinschalige kantoor in Amsterdam – met zo’n 50 consultants – een persoonlijke en positieve cultuur waar veel ruimte is voor ondernemerschap en verantwoordelijkheid.

Wij bieden volop mogelijkheden om als student of recent afgestudeerde te bepalen of strategie consultancy echt bij jou past. Ben je al helemaal overtuigd van ons werkveld? Solliciteer dan direct op onze doorlopende vacatures voor een startersfunctie als strategie consultant of als senior consultant. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via recruitment.nl@simon-kucher.com.

Simon-Kucher & Partners | Nieuws