Vier nieuwe adviseurs voor DRV Corporate Finance

17 mei 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

DRV Corporate Finance, onderdeel van DRV Accountants & Adviseurs, heeft de afgelopen periode zijn team versterkt met vier nieuwe professionals: Gert Beunder, een ervaren financieel professional en young professionals Denise Meulenberg, Jordy de Jong en Arjen van Velde.

Gert Beunder is per 1 april in dienst bij DRV Corporate Finance, een kantoor dat corporate finance diensten levert en opdrachtgevers helpt bij onder andere bedrijfsovernames, het verbeteren van bedrijfsprestaties, transacties en waarderingen. Beunder heeft meer dan tien jaar ervaring in het financiële domein en heeft vanuit financiële opleider Welten als interim professional binnen het bankwezen diverse functies vervuld, waaronder bij ING. Volgend op zijn interimrollen bleef Beunder bij de grootbank vervolgens drie jaar werkzaam als Senior Credit Analyst, met een focus op het mid-corporate segment.

De afgelopen acht maanden was Beunder werkzaam bij corporate finance kantoor Maasdael, dat hij afgelopen maand verruilde voor zijn nieuwe rol als Adviseur bij DRV. Alvorens hij zijn loopbaan startte behaalde Beunder een Master in Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

DRV Corporate Finance versterkt team met vier nieuwe professionals

Denise Meulenberg is sinds september 2016 onderdeel van DRV Corporate Finance. Zij combineert haar parttime werkzaamheden met een dubbele studie. Meulenberg studeert zowel Rechtsgeleerdheid als Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Jordy de Jong heeft dit jaar de overstap gemaakt vanuit de vestiging Sliedrecht van DRV Accountants & Adviseurs naar DRV Corporate Finance. De Jong heeft enkele jaren ervaring in de accountancy en gaat zich nu richten op het adviseren van ondernemers op het gebied van fusies & overnames.

Arjen van Velde is in de afrondende fase van zijn master Finance aan de Tilburg University en treedt op 22 mei aanstaande bij DRV in dienst. Hij zal zich ook richten op het adviseren van ondernemers op het gebied van corporate finance.

Afgelopen maand ondersteunden adviseurs van DRV Corporate Finance Hefmatic, een onderneming actief op het gebied van oplossingen voor intern transport, bij een bedrijfsoverdrachttraject
.