Hidde Moerman en Jeske Gunterman aan de slag bij Morgens

09 maart 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Morgens heeft zich versterkt met twee nieuwe professionals. Hidde Moerman is afkomstig van Eneco waar hij onder meer werkte als Lean Six Sigma Black Belt en Jeske Gunterman was hiervoor als starter werkzaam bij gemeente Leidschendam-Voorburg. 

Hidde Moerman (1980) werkte de afgelopen 7,5 jaar voor Eneco, waarvan de laatste drie jaar als Lean Six Sigma Black Belt. Hij startte medio 2009 bij het duurzame energiebedrijf als Implementatiecoördinator duurzame innovatie. Vanuit die functie was hij onder meer betrokken voor de ontwikkeling en latere implementatie van innovatieve producten en diensten zoals Toon. Bovendien heeft Moerman bij het energiebedrijf ruime ervaring opgedaan op het gebied van ketenmanagement en customer journeys.

Voor Moerman aan de slag ging bij Eneco, was hij bijna 2,5 jaar werkzaam voor Blauw Research, een van de grootste marktonderzoeksbureaus van Nederland, en daarvoor ruim twee jaar voor TNS Nipo – dat aan het eind van de zomer van 2016 werd gerebrand naar Kantar TNS. Voor hij zijn carrière in de market intelligence branche startte, studeerde Moerman Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht. 

Hidde Moerman, Senior Consultant en Jeske Gunterman, Consultant bij Morgens

Jeske Gunterman (1987) is sinds april 2012 werkzaam voor de gemeente Leidschendam-Voorburg. Na ruim twee jaar bij de gemeente als Allround Medewerker van het klantcontact centrum, volgde zij een opleiding tot Hostmanship-trainer, een filosofie waarbij de mens centraal staat: de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. In het najaar van 2014 maakte zij promotie tot Kwaliteitsmedewerker, een functie waarin zij onder meer nauw betrokken was bij het verbeteren van de online diensten van de gemeente, door het vernieuwen van de website en het implementeren van een andere manier van werken.

Gunterman studeerde Sociologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met een specialisatie in Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid. Tijdens haar Bachelor deed zij een uitwisselingsjaar in Lissabon. Daarnaast werkte zij meerdere jaren als Notarieel medewerker.

Morgens

Moerman en Gunterman zijn in de eerste maanden van dit jaar aan de slag gegaan bij Morgens, een consultancybureau uit Leiden dat zich onder meer richt op verbetertrajecten en ketensamenwerkingen in de zorg, het openbaar bestuur en de financiële wereld. Gunterman is in januari 2017 gestart als Consultant, terwijl Moerman in februari het consultancybureau versterkt heeft als Senior Consultant. 

Over de toegevoegde waarde van Moerman, zegt zijn nieuwe werkgever: “Hidde is analytisch, to-the-point, open, eerlijk en in staat om complexe materie begrijpelijk te maken.” Over Gunterman zegt Morgens: “Met haar open houding, enthousiasme en creativiteit weet zij managers en medewerkers in beweging te krijgen. Jeske ziet verbanden tussen verschillende ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie.” Eind vorig jaar versterkte het bureau zich nog met Roel Nieuwenhuizen en Charlot Profijt.