Noor Damhuis gestart als Sourcing Consultant bij Kirkman Company

16 februari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Noor Damhuis is als Sourcing & Partnership Consultant gestart bij Kirkman Company. Na het afronden van een tweejarig IT management traineeship bij YSE Program heeft Damhuis zich de afgelopen drie jaar verder ontwikkeld op het gebied van sourcing, HR en change.

De afgelopen drie jaar was Noor Damhuis werkzaam bij InContext en ABN AMRO. Bij InContext was zij als trainer en consultant verantwoordelijk voor strategische gedragsverandering. Bij ABN AMRO vervulde ze de rol van Procurement Consultant Partnerships en was ze zowel verantwoordelijk voor de inkoop van nieuwe producten/diensten evenals het verbeteren van de daarvoor benodigde processen. Onderdelen van haar rol vormden sourcingsvraagstukken, contract- en leveranciersmanagement, het ontwikkelen van partnerships alsook procesoptimalisatie. Damhuis: “Bovengenoemde activiteiten zijn vaak een combinatie van de ‘harde’ en ‘zachte’ kant, waarbij je te maken krijg met onder andere organisatiestrategie, -structuur, -cultuur en -communicatie.”
Noor Damhuis - Kirkman Company

Na drie jaar is Damhuis weer teruggekeerd naar Baarn om een nieuwe uitdaging aan te gaan als Sourcing & Partnership Consultant bij Kirkman Company, een organisatieadviesbureau dat zich richt op het het creëren van social enterprises. In haar nieuwe rol bij Kirkman zal Damhuis haar opgedane kennis en ervaring gaan inzetten en bijdragen aan de groeiambities van de sourcing & partnerships praktijk* van het bureau. Inhoudelijk zal haar focus liggen op integrale sourcing transformatietrajecten voor grote organisaties.

Afgelopen maanden werd Kirkman versterkt met onder meer Laure Gruben, die is gestart als Manager Young Professionals, met Quirin Niessen, Sourcing & Partnerships Consultant, en met Rose Atkinson en Sander Bouw, die binnen het tweejarig traineeshipprogramma zijn ingestroomd. Bij Kirkman werken inmiddels meer dan 75 professionals. 

* De overige praktijken van Kirkman zijn: Customer Excellence, HR & Change, New Economy, Strategic (Out)sourcing en Digital Transformation.