Laure Gruben Manager Young Professionals bij Kirkman Company

31 januari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company heeft Laure Gruben benoemd tot Manager Young Professionals. Gruben is in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor de positionering en inzet van de Young Professionals voor klanten, de werving/selectie en het talentmanagement dat in samenwerking met YSE wordt gedaan.

Laure Gruben is een goede bekende van Kirkman Company, het organisatieadviesbureau uit Baarn dat zich richt op het creëren van social enterprises. Na het afronden van haar studie aan de Universiteit Leiden volgde ze vanaf 2012 twee jaar lang het ‘Kirkman Company powered by YSE’ traineeship, waarna ze drie jaar geleden bij Kirkman als consultant aan de slag is gegaan. In deze jaren heeft zij verschillende transformatietrajecten begeleid binnen organisaties als KPN, Johnson & Johnson, Vopak en De Heus. 

Haar passie voor het consultancyvlak en ondernemen ontwikkelde zich al tijdens haar studie. Na een half jaar te hebben gewerkt als adviseur voor De Kleine Consultant in Delft en ervaring te hebben opgedaan besloot Gruben de succesvolle consultancyformule ook zelf op te zetten in Leiden. Sinds ze de Leidse vestiging opzette is deze inmiddels uitgegroeid naar bijna twintig studentenadviseurs.

Laure Gruben - Kirkman Company

In haar nieuwe rol binnen Kirkman Company zal Gruben zich richten op drie aspecten. Allereerst zal ze de leiding nemen in de werving/selectie van nieuwe young professionals die aan het traineeshipprogramma willen deelnemen. Daarbij zal ze nauw samenwerken met YSE, de zusterorganisatie van Kirkman Company (in 2011 verzelfstandigd). Ook wordt ze verantwoordelijk voor het talentmanagement van de young professionals, variërend van het inwerkproces tot training & ontwikkeling, en zal ze zorgdragen dat de jonge talenten voldoende ‘job learning’ mogelijkheden krijgen bij opdrachtgevers. Tot slot zal Gruben voor klanten van Kirkman Company fungeren als het aanspreekpunt voor de inzet van de Young Professionals.  

In een reactie op haar nieuwe uitdaging geeft Gruben aan: “Fantastisch om de Young Professionals te begeleiden in hun ontwikkeling en onze klanten kennis te laten maken met de mogelijkheden en veranderkracht van Young Professionals.”