Alexia Charalabidis versterkt HR-team van IJsselvliet Strategie & Realisatie

04 januari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IJsselvliet Strategie & Realisatie heeft zijn HR-consultancyteam versterkt met Alexia Charalabidis. De HR-consultant werkte hiervoor negen jaar bij Manpower in verschillende consultancy- en account specialistfuncties. 

Alexia Charalabidis werkte de afgelopen negen jaar voor uitzendbureau en HR consultancybedrijf Manpower, eerst als Consultant SMB en daarna als Account Specialist voor Abbott Healthcare Products en voor Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe. Voordat Charalabidis in 2008 begon bij Manpower was zij werkzaam bij E.R. Travel Group, waar zij tijdens haar studie International (Tourism) Management aan de Christelijke Hogeschool Nederland al stage liep en zij zich bezig hield met het analyseren en optimaliseren van de aangekochte vliegtuigstoelen en accommodaties en andere commerciële activiteiten. In 2015 rondde zij een universitaire Bachelor in Communicatiewetenschap af aan de Universiteit van Amsterdam. 

Alexia Charalabidis - Ijsselvliet

Onlangs heeft Alexia Charalabidis zich aangesloten bij het HR-team van IJsselvliet Strategie & Realisatie. Het bureau uit Zwolle* telt zo’n twintig adviseurs en richt zich op het ondersteunen van organisaties bij het opstellen en uitvoeren van hun strategie. In de functie van HR Consultant richt Charalabidis zich op HRM in de volle breedte door klanten te helpen inspelen op arbeidsmarktontwikkelingen en innovaties en organisationeel communicatie-advies combineert met Human Resource Management. Over de versterking van het team vertelt het bureau dat Charalabidis vraagstukken benadert met een helicopterview en dat zij proactief, resultaatgericht, sociaal en betrokken is in haar werk. 

Zelf vertelt ze over haar benadering van HR: “In een gedegen HR beleid heb ik altijd aandacht voor betrokkenheid en de toegevoegde waarde van de mens achter de organisatie. Mijn persoonlijke interesse ligt bij het effect van communicatie op organisatieverandering.”

* Tot medio 2015 stond het bureau bekend als IJsselvliet Organisatieadviseurs, maar met de verhuizing naar een nieuw kantoor besloot het management de naam aan te passen tot IJsselvliet Strategie & Realisatie.