Christel Geerts versterkt Careffect als Junior Consultant

18 januari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zorgconsultancybureau Careffect heeft haar team versterkt met Christel Geerts, die per januari is gestart als Junior Consultant. 

Christel Geerts behaalde afgelopen jaar haar master in Health Sciences aan de Universiteit Twente. Voor haar masterscriptie werkte de young professional samen met het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek en heeft ze de behandelvoorkeuren van vrouwen voor low-grade DCIS (een voorstadium van borstkanker) in kaart gebracht. Tijdens haar studie werkte ze verder als huiswerkbegeleider op haar oude middelbare school en was ze actief als examentrainer economie door heel Nederland.

Geerts: “Al vanaf het begin van mijn studie heb ik een brede interesse gehad voor de link tussen de gezondheidszorg en de economie. Hoe kan de zorg zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht worden, hoe verlopen de onderhandelingen tussen zorgverzekeraars en zorginstellingen, etc.? Met de uitkomsten van deze studie en een vervolgonderzoek is het mogelijk om een zorgpad te ontwikkelen dat aansluit op de wensen van vrouwen gediagnosticeerd met laaggradige DCIS.”

Christel Geerts - Careffect

Vanuit haar affiniteit met het zorgdomein heeft Geerts onlangs besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Careffect, een adviesbureau uit Utrecht dat zich richt op de zorgsector. Het bureau adviseert ziekenhuizen, GGZ-instellingen en andere instellingen in de zorg, met als doel dat de zorginstelling zich kan richten op haar kernactiviteiten: het beter maken van patiënten en/of cliënten. Geerts is bij Careffect aangesteld als Junior Consultant en zegt over haar nieuwe uitdaging: “Bij Careffect hoop ik als junior consultant veel ervaring op te kunnen doen en mijn kennis toe te kunnen passen in de praktijk zodat ik in de toekomst zorgprofessionals van goede adviezen kan voorzien zodat de gezondheidszorg van hoogstaande kwaliteit kan blijven.

Met de komst van Geerts telt het bureau inmiddels meer dan twintig professionals. Recentelijk nog startten drie nieuwe professionals.