Joost Verbeke, Ruben Ruesen en Barbara Bell versterken Qhuba

19 september 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Qhuba heeft zich versterkt met drie nieuwe professionals. Joost Verbeke, afkomstig van KPN Consulting, sluit zich aan als Associate Director. Ruben Ruesen, hiervoor werkzaam bij Oliver James Associates, is gestart als Sales & Matching Consultant. Barbara Bell, recentelijk afgestudeerd, is gestart als Marketing Associate. 

Joost Verbeke is een ervaren manager en bestuurder. De afgelopen ruim acht jaar heeft hij aan het hoofd gestaan van de Interim & Professional Services business unit van KPN Consulting Nederland. In 2013 trad hij daarnaast toe tot de directie van de consultancytak van KPN. Voor hij in 2008 voor KPN Consulting aan de gang ging was Verbeke Business Unit Director bij Getronics Consulting, de voorganger van KPN Consulting. Daarvoor werkte hij ruim zes jaar voor PinkRoccade als Sales Manager en enkele jaren als International Sales Product Trainer bij Philips. In zijn vroege loopbaan werkte hij na te zijn afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen zo’n drieënhalf jaar als Accountmanager bij het opleidingscentrum van Randstad.

In zijn nieuwe rol bij Qhuba, een adviesbureau uit Utrecht dat zich specialiseert in vraagstukken op het snijvlak van business en IT, zal Verbeke zich als Associate Director gaan richten op Business Development. 

Joost Verbeke - Ruben Ruesen - Barbara Bell - Qhuba

Ook Ruben Ruesen heeft Qhuba onlangs versterkt als consultant op het gebied van Sales & Matching. Ruesen deed hiervoor werkervaring op bij Oliver James Associates, een recruitmentbureau actief voor de financiële sector. In zijn tweeënhalf jaar bij het bureau stond Ruesen meerdere grote financials bij met het werven en selecteren van ervaren professionals met expertise op het snijvlak van business, IT en data.

Eerder werkte Ruesen als verkoopadviseur voor een financiële intermediair. Verder onderneemt hij sinds zijn studententijd in zijn eigen bedrijf DPH, dat zich specialiseert in headwear merchandise. Ruesen behaalde in 2012 zijn Bachelor in International Business & Management aan de Hogeschool van Amsterdam.

Per 1 september is Qhuba eveneens versterkt met een nieuwe marketingkracht, Barbara Bell. Zij heeft eerder dit jaar haar Bachelor Advanced Business Creation aan de Avans Hogeschool met succes afgerond. Tijdens haar studie liep Bell onder meer stage bij marketingbureau Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Amsterdam en Bol.com. Bij de snelgroeiende webwinkel heeft Bell de mogelijkheden tot content creatie op externe locaties onderzocht en heeft daarmee afgelopen zomer haar afstudeeropdracht voltooid. Bell versterkt Qhuba als Marketing Associate.