Wouter Duijn start als Director bij Boer & Croon Corporate Finance

01 september 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Vandaag is Wouter Duijn gestart Director bij Boer & Croon Corporate Finance. Duijn was de afgelopen tien jaar werkzaam bij ING, waar hij in zijn laatste rol overnamefinancieringen en andere complexe financieringstransacties uitvoerde voor middelgrote Nederlandse bedrijven. In zijn nieuwe functie zal hij klanten begeleiden op het gebied van M&A en Debt Advisory.

Wouter Duijn is een professional met meer dan tien jaar ervaring binnen het financierings- en corporate finance landschap, die hij de afgelopen jaren opdeed in diverse consulting en projectmanagementrollen bij ING. Duijn startte zijn loopbaan eind 2005 bij de bank als Management Trainee, na het behalen van zijn Master in International Business Studies aan de Universiteit van Maastricht.

Duijn bleef in de jaren daarop werkzaam bij ING en kwam terecht in het Acquisition Finance & Structured Lending team van ING. Dat team is gespecialiseerd is in het structureren van complexe, multiproduct, cash flow gebaseerde schuldfinancieringsoplossingen voor MKB bedrijven.   
Wouter Duijn - Boer & Croon Corporate FinanceAls Senior Projectmanager was Duijn binnen het Acquisition Finance & Structured Lending team onder meer verantwoordelijk voor het structureren van financieringsoplossingen, het voeren van onderhandelingen, het opstellen van voorwaarden en documentatie, het opstellen van financiële modellen en portfolio management. Het team werkt nauw samen met de klanten van ING, corporate finance adviseurs en private equity investeerders in Nederland, en behandelt transacties met dealwaarden tussen de €5 en €20 miljoen. Daarnaast financiert het team Nederlandse zorginstellingen bij deals met transactiewaarden tot €200 miljoen.

Na tien jaar bij ING heeft Duijn besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Per vandaag is hij aangesteld als Director binnen Boer & Croon Corporate Finance
, een financieel adviseur uit Amsterdam gespecialiseerd in fusies en overnames, waarderingsvraagstukken, financiering en gereguleerde markten. Met de komst van Duijn bestaat het team van Boer & Croon Corporate Finance uit ruim 25 (ervaren) professionals, elk met een achtergrond in M&A, valuation, private equity en/of banking. Duijn houdt zich voornamelijk bezig met het begeleiden van fusies en overnames en het herstructureren van passiva en schulden.

Boer & Croon Corporate Finance wordt geleid door de partners Dagmar Enklaar, Onno Vos en Neil Lomax.