Onno Vos partner bij Boer & Croon Corporate Finance

15 december 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Boer & Croon Corporate Finance heeft per november zijn partnerteam uitgebreid met Onno Vos. De ervaren M&A-adviseur werkte hiervoor onder meer in directeur-, bestuurs- en partnerfuncties bij PARK Corporate Finance, gsus sindustries, Endemol Shine Group en Valuas Zorggroep. Bij Boer & Croon CF gaat de nieuwe partner zich voornamelijk richten op overnametransacties en participaties.

Onno Vos is een ervaren overnameadviseur met meer dan twintig jaar ervaring. In zijn laatste functie was hij partner bij PARK Corporate Finance, een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van M&A, financieringsvraagstukken en bedrijfswaarderingen. Daarnaast is hij de afgelopen tijd betrokken geweest bij diverse start-up initiatieven, en heeft hij een bestuursfunctie bij Valuas Zorggroep. Voor zijn tijd bij PARK leidde Vos twaalf jaar lang zijn eigen adviesbureau, Backyard Corporate Finance, was hij tegelijkertijd ruim twee jaar International Sales Director voor kledingmerk gsus, en als interim-manager international business development actief voor Endemol Shine Group, Thremen (commercial director) en Gelderblom CNC Machines (managing director). In deze directeursfuncties heeft zijn focus altijd gelegen op het genereren en financieren van (internationale) groei.

In zijn carrière is Vos betrokken geweest bij een groot aantal transacties verspreid over diverse sectoren waaronder internet, e-commerce, media, telecom, retail, zakelijke dienstverlening, bouw, software en ouderenzorg. Voor hij Backyard Corporate Finance oprichtte werkte Vos als CFO voor full-service internetbureau Virtual Affairs. Vos werkte aan het begin van zijn loopbaan ruim drie jaar als M&A Senior Consultant voor Van Den Boom Groep. Hij heeft Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

In november was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vos heeft de overstap gemaakt naar Boer & Croon Corporate Finance, waar hij als partner is aangesteld. Neil Lomax, managing partner bij het kantoor is verheugd over de komst van Vos: “Wij zijn zeer content met deze versterking van ons team en zien er naar uit om samen te werken aan het maximaliseren van de waardecreatie voor onze klanten.” Vos zal zijn uitgebreide netwerk en ervaring op het gebied van M&A gaan inzetten bij het begeleiden bij overnametransacties en participaties. “Wij zijn ervan overtuigd dat zijn achtergrond en persoonlijkheid onze focus op het maximaliseren van de waardecreatie voor onze klanten nog verder zal versterken. We zien er dan ook naar uit om samen te werken aan uitzonderlijke onderhandelings-trajecten, gebaseerd op een aanpak die gebaseerd is op gedegen voorbereiding, creatief denken en een commerciële houding”, besluit Lomax.