Zorg adviesbureau Arteria Consulting bestaat 10 jaar

09 september 2015 Consultancy.nl

Arteria Consulting bestaat tien jaar en viert zijn jubileum tijdens het Homeless World Cup 2015 toernooi met een congres voor zorgprofessionals en verzekeraars. Op 17 september verzorgt het zorg adviesbureau als official partner van het ‘wereldkampioenschap straatvoetbal’ vier inhoudelijke workshops op het Museumplein in Amsterdam.

Met circa 15 professionals is Arteria Consulting een boutique speler in het advieslandschap voor de zorgsector. Sinds zijn oprichting tien jaar geleden richten de professionals van het Hilversumse organisatieadviesbureau zich op de zorgsector en aanverwante markten, zoals de verzekeringsbranche, de lokale overheid en zelfstandige bestuursorganen. Als zorgadviseur levert Arteria Consulting een brede verzameling aan advies en managementdiensten, waaronder advies rondom wijkverpleging, kwaliteit van zorg, klantgerichte zorg, maar ook strategie, beleid, organisatie en bedrijfsvoering.

Arteria Consulting 10 jaar

Het bureau is ook actief op het gebied van informatiemanagement, evenals proces- en projectmanagement. Bovendien biedt Arteria Consulting een masterclass aan voor zorgprofessionals, bestaande uit vijf verschillende thema’s rondom het zorgdomein. Tot de klantenkring van Arteria Consulting behoren bekende namen als Achmea, GGZ Nederland, VGZ, Famed, Menzis en Cordaan.

Sinds de oprichting is het adviesteam van Arteria Consulting uitgegroeid naar veertien professionals en staat het bureau onder leiding van oprichters en partners Martijn Mallie en Nico Baas. Gevraagd naar hun onderscheidend vermogen, wijst Mallie op de kernwaarden van hun adviesteam en hun verbindende karakter: “Diversiteit kenmerkt onze adviseurs, zowel in achtergrond als in expertise. Daarbij kennen we de zorgsector van zowel de kant van de zorgaanbieder als van de zorgverzekeraar. Zo kunnen we de schakel vormen tussen deze partijen. Arteria verbindt in de zorg.”
 Arteria Consulting - Team

10 jarig jubileum
Arteria Consulting viert op 17 september zijn tienjarig jubileum. Dit doet het bureau tijdens het Homeless World Cup (HWC) voetbaltoernooi, waaraan het zich heeft verbonden als ‘official partner’. Tijdens ‘het wereldkampioenschap straatvoetbal’ – dat bedoeld is voor dak- en thuislozen en andere kwetsbare groepen – organiseert Arteria Consulting ter ere van zijn tienjarig jubileum een congres voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars en overheden.

Het congres zal naast de jubileumfeestelijkheden en het mee-proeven van de sfeer van het voetbalevenement bestaan uit vier verschillende workshops. Deze workshops gaan over belangrijke vraagstukken als Kwaliteit van Zorg, Risico Management en Klantnavigatie in zorgorganisaties, evenals de voordelen van Community Building. Deelnemers aan het jubileumcongres kunnen hun voorkeur aangeven voor twee van de vier workshops, en kunnen zich voor het evenement aanmelden via de website van het adviesbureau.

Nieuws

Meer nieuws over