Jean Paul Hokke versterkt IG&H Financial Services

02 september 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

IG&H Consulting en Interim heeft begin september de gelederen versterkt met Jean Paul Hokke. Met ruim 25 jaar consultancyervaring gaat Hokke, die de overstap maakt van Capco, zich richten op de verdere uitbouw van de Retail Banking praktijk van het Utrechtse bureau.

Jean Paul Hokke (52) heeft bijna 25 jaar ervaring in de adviesbranche. Hij begon zijn consultancy loopbaan in 2001 bij Capgemini Consulting. In 2003 werd Hokke benoemd tot Vice President en in zijn meest recente rol bij Capgemini Consulting was hij zo’n vier jaar eindverantwoordelijk voor de Financial Services sector. De afgelopen vijf jaar heeft Hokke als Managing Partner voor Capco een Nederlandse vestiging opgestart*. Deze heeft hij uitgebouwd tot een succesvolle praktijk in binnen- en buitenland. Naast het managen van Capco Nederland is Hokke betrokken geweest bij diverse grote opdrachten binnen de bankensector.

Jean Paul Hokke en Jan van Hasenbroek

Per 1 september heeft Hokke besloten om zich te verbinden aan IG&H Consulting & Interim, een bureau uit Utrecht gespecialiseerd in drie sectoren, waaronder Financial Services. “In de gesprekken die ik met partners, consultants en klanten heb gevoerd, ben ik steeds meer onder de indruk geraakt van dit mooie bedrijf. Zowel op het gebied van de prestaties als ook de cultuur en werkwijze”, licht Hokke zijn motivatie voor de overstap toe. Jan van Hasenbroek, Managing Partner van IG&H, laat weten trots te zijn op de komst van de ervaren adviseur. “Ik ben blij dat we met Jean Paul iemand hebben binnengehaald die met zijn ervaring onze Retail Banking praktijk verder uit kan bouwen.”

Van Hasenbroek voegt toe: “Daarnaast is Jean Paul als geen ander in staat onze klanten te begeleiden bij hun digitale transformatie”. Hokke sluit af: “Ik kijk er naar uit om de positie van IG&H bij banken te versterken en vergroten”.

Onlangs verbonden ook Heleen Troost (Junior Consultant), Pieter Ysbrandy (Interim) en Daan Eickmans (Senior Consultant) zich aan IG&H Consulting en Interim.

* In 2010 maakten vier ervaren adviseurs van Capgemini Consulting – Jean Paul Hokke, Harmen Meijnen, Frank Beumer en Edgar Giesen – de overstap naar Capco om leiding te geven aan de verdere uitbouw van het Nederlandse kantoor van Capco.