Olus Kayacan sluit zich aan bij Capco in België

21 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Belgische tak van consultancybureau Capco heeft Olus Kayacan aan de gelederen toegevoegd.

“De nood van de financiële sector aan betrouwbare en praktische begeleiding blijft toenemen, zeker in een context waarin technologie, klantenbehoeften en reglementering snel evolueren”, zegt Jeroen Dossche, Partner bij Capco in België. “Met de trackrecord van Olus en zijn sterke expertise zullen we onze dienstverlening daar nog beter op kunnen afstemmen.” 

Kayacan brengt meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector met zich mee naar Capco, wereldwijd adviesbureau voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening. De afgelopen twee jaar was hij Business Development Director bij Governance.com, een leverancier van governance, risk & compliance (GRC)-oplossingen. Gedurende zijn tijd bij het bedrijf, wist Governance.com de omzet met maar liefst 900% te groeien. 

Daarvoor werkte hij als Head of Sales voor ShelteR Investment Management in Luxemburg, en in verschillende (leidinggevende) salesrollen bij Euroclear, ABN AMRO en BNP Paribas Securities Services.Olus Kayacan sluit zich aan bij Capco in België

Bij Capco gaat Kayacan zich in de rol van Principal richten op dienstverlening op het gebied van vermogensbeheer, private banking, investeringen en digitale oplossingen. Vanuit zijn expertise zal hij financiële instellingen en gereguleerde entiteiten begeleiden bij de implementatie van nieuwe digitale en technologische oplossingen om hun processen en dienstverlening efficiënter en competitiever te maken. “Ik ben heel enthousiast om met de teams van Capco te kunnen werken om onze klanten de persoonlijke begeleiding en toegevoegde waarde te geven die ze nodig hebben om te voldoen aan commerciële en reglementaire doelstellingen.” 

Ook gaat Kayacan zich vanuit het Capco-kantoor in Diegem bezighouden met innovatieve diensten als fintech en regtech. Hij stond gedurende zijn carrière mede aan de wieg van verschillende succesvolle concepten in de financiële sector. “Fintech en regtech speelt een belangrijke rol om bedrijven efficiënter te maken. Het laat hen toe om ook hun service naar de klanten en de kwaliteit ervan te blijven verbeteren.”

Gerelateerd: Capco splitst van FIS en gaat weer onafhankelijk verder.