IG&H trekt Daan Eickmans aan als Senior Consultant

13 mei 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IG&H Consulting & Interim heeft de gelederen versterkt met Daan Eickmans. In zijn rol als Senior Consultant gaat Eickmans, die afkomstig is van RWE Consulting, zich bezighouden met strategische vraagstukken in de sectoren logistiek en retail.

Daan Eickmans (27) behaalde een Bachelor in Business Studies aan Universiteit van Tilburg en vervolgens een Master in Strategic Management aan dezelfde instelling. Hij begon zijn loopbaan bij energiebedrijf Essent, waar hij als Purchase Analyst aan de slag ging in de inkoopafdeling. Zo’n 1,5 jaar later maakte Eickmans de overstap naar RWE Consulting, de in-house consultancypraktijk van energiebedrijf RWE, vorig jaar in Duitsland nog uitgeroepen tot het op een na beste inhouse consultancypraktijk van het land. Gedurende zijn ruim drie jaar bij RWE Consulting was Eickmans onder andere verantwoordelijk voor het inrichten van bedrijfsmodellen en het opzetten van kostenbesparingsprogramma’s binnen de RWE Groep.

Daan Eickmans, IG&H

Begin deze maand heeft Eickmans voor een nieuwe uitdaging gekozen, en is hij als Senior Consultant in dienst getreden bij IG&H Consulting & Interim, een consultancybureau uit Utrecht met een focus op drie sectoren: Financial Services, Health en Retail, Trade & Logistics. Ik ben overgestapt naar IG&H omdat ik mij meer wil richten op de logistieke- en retailbranche, waarin de operaties en producten tastbaarder zijn. Ik wil op strategisch en tactisch niveau vraagstukken oplossen die werkelijk impact hebben”, aldus Eickmans. Hij voegt toe: “Hierbij kan men denken aan advies rondom de toekomstbestendigheid van besturingsmodellen, logistieke operaties en e-commerce.”

Eerder dit jaar versterkte IG&H Consulting & Interim het adviesteam ook al met Roos Blanken, Bram Raatjes en Jorien Weerdenburg.