Roos Blankena start als junior consultant bij IG&H

31 maart 2015 Consultancy.nl

Roos Blankena is begin deze maand in dienst getreden bij IG&H Consulting & Interim als junior consultant. Bij het adviesbureau neemt zij deel aan het tweejarige Consultancy Development Program (CDP) waarbij zij zich voornamelijk gaat bezighouden met klanten in de sector Healthcare.

Blankena (24) behaalde in 2011 haar bachelor Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente, waar zij in 2014 ook haar master Technical Medicine afrondde. Direct na haar studie was zij onderzoeker Radiologie & Neurochirugie bij Universitair Medisch Centrum. Gevraagd naar de motivatie voor haar overstap naar IG&H Consulting & Interim wijst Blankena op de impactvolle projecten binnen het adviesbedrijf op het gebied van Healthcare. “De sector heeft met enorme veranderingen te maken. Ik heb bij IG&H de kans om via uitdagende projecten een echte bijdrage te leveren aan deze veranderingen. Daarbij komt dat ik als junior ontzettend veel mogelijkheden krijg om mij snel te ontwikkelen”, aldus de kersverse aanwinst.

Roos Blankena, Junior Consultant, IG&H Consulting

Voor de zorgpraktijk van IG&H is de tweede aanwinst in korte tijd. In januari werd Femke Keijzer aangetrokken, zij werkte eerder jarenlang voor KPMG Plexus.

Nieuws

Meer nieuws over