Femke Keijzer verruilt KPMG voor IG&H Consulting

13 januari 2015 Consultancy.nl

Femke Keijzer is begin deze maand in dienst getreden bij adviesbureau IG&H. Keijzer, die de overstap maakt van KPMG Plexus, zal in haar nieuwe positie het zorgteam van IG&H Consulting versterken als Director, waarbij zij zich met name zal richten op financieel management vraagstukken.

Na het behalen van haar Master in Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht begon Keijzer haar loopbaan in 1999 als onderzoeker bij de research business unit van dezelfde universiteit. Na zo’n 2,5 jaar bij de academische instelling maakte ze de overstap naar de adviesbranche, en ging ze aan de slag bij KPMG. Bij het Big Four kantoor richtte Keijzer zich vooral op de zorgmarkt, en was ze onder andere betrokken bij kostprijscalculaties, de toetsing gepast gebruik in de zorg en financiële vraagstukken met betrekking tot de kinderoncologie. Ook hield zij zich bezig met de strategische positionering van zorgorganisaties. De afgelopen jaren was Keijzer als Senior Manager werkzaam voor KPMG Plexus, de zorgadviespraktijk van KPMG*, ontstaan medio 2011uit de fusie tussen KPMG en zorgbureau Plexus

Femke Keijzer - IG&H Consulting

Bij IG&H Consulting gaat Keijzer zich binnen de Health tak, naast advies op het gebied van financieel management, bezighouden met advies op het gebied van prestatieverbeteringen, organisatie-verandering en zorgcontractering. “Mijn ambitie is om de health praktijk van IG&H te laten groeien tot een adviesgroep die in staat is zorgorganisaties en zorgverzekeraars bij de meest complexe strategievraagstukken te adviseren. En daarnaast met hun praktische kennis de organisatie verder te ontwikkelen,” aldus Keijzer over haar overstap.

De zorgmarkt is voor IG&H Consulting, naast de financiële sector, een van de belangrijkste pijlers. Afgelopen jaar bracht het bureau nog een onderzoeksrapport naar buiten waaruit blijkt dat de ziekenhuisbranche steeds vaker de Lean methode omarmt, met de doelstelling om de gezondheidszorg goedkoper, efficiënter en klantvriendelijker in te richten.

Recent werd het IG&H Healthcare team uitgebreid met voormalig Deloitte adviseur Rogier van Hulten.

Nieuws

Meer nieuws over