Jorien Weerdenburg verruilt Solving Efeso voor IG&H

20 februari 2015 Consultancy.nl

IG&H Consulting & Interim heeft zijn gelederen versterkt met Jorien Weerdenburg. Een terugkeer naar het oude nest voor de ervaren consultant - tussen 2010 en 2013 werkte Weerdenburg ook al voor het Utrechtse adviesbureau. Weerdenburg gaat zich in haar nieuwe rol als Senior Manager binnen Financial Services bezighouden met organisatieverbetering in de financiële sector.

Voor haar aantreden bij IG&H was Weerdenburg werkzaam bij Solving Efeso, waarbij zij onder andere werkte als Shingo facilitator voor Jon M. Huntsman School of Business / Shingo Institute. In deze functie was zij gecertificeerd om Shingo workshops te faciliteren en verdiepte zij zich met leiders uit diverse industrieën in leiderschap, gedrag en organisatiecultuur. Daarvoor werkte Weerdenburg bij IG&H als Managing Consultant, waarbij zij verantwoordelijk was voor verschillende projecten in de financiële sector. Voor haar eerste periode bij IG&H Consulting was ze werkzaam bij onder meer operations specialist Celerant Consulting (inmiddels Hitachi Consulting*), FCB en ERAC (European and Regional Affairs Consultancy) in Den Bosch.

Jorien Weerdenburg - IG&H Consulting

“Ik ben teruggekomen bij IG&H omdat de dynamiek van de organisatie mij zo aanspreekt. Bij IG&H heb ik de kans om via uitdagende projecten een echte bijdrage te leveren aan verandertrajecten binnen organisaties”, aldus Weerdenburg over haar motivatie voor de terugkeer naar IG&H. In haar nieuwe rol – Weerdenburg is aangesteld als Senior Manager binnen Financial Services – gaat ze zich bezighouden met het doorvoeren en begeleiden van veranderingen in organisaties, met een focus op human capital aspecten. “Het is mijn ambitie om organisaties elke dag een beetje beter te maken. Voor de meeste mensen is werk zo’n belangrijk onderdeel van het leven dat je het zo optimaal mogelijk wilt maken, zowel voor de organisatie als voor de medewerker”, aldus Weerdenburg.

Onlangs versterkte IG&H zijn zorgteam met de ervaren Femke Keijzer (afkomstig van KPMG Plexus) en startte Roel Palmen als junior adviseur.

* Celerant Consulting werd in januari 2013 overgenomen door Hitachi Consulting.

Nieuws

Meer nieuws over