Roel Palmen versterkt IG&H als Junior Consultant

23 januari 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau IG&H Consulting & Interim heeft de gelederen versterkt met Roel Palmen, die als junior consultant in dienst is getreden. Bij IG&H Consulting neemt Palmen deel aan het tweejarige Consultancy Development Program (CDP) waarbij hij zich gaat bezighouden met klanten in de sectoren Financial Services, Health en Retail, Trade & Logistics.

Roel Palmen behaalde in 2011 zijn bachelor International Business and Management, waarna hij in 2013 zijn Master Internationaal Business, Finance aan de Universiteit Maastricht afrondde. Direct na zijn studie begon hij zijn loopbaan bij Geerts Financiële Dienstverlening als Relatiebeheerder Pensioenen & Risicoconsultant particulieren. Hier heeft hij productkennis en ervaring opgedaan op het gebied van pensioenen en inkomensverzekeringen.

Roel Palmen

Na ruim 1,5 bij zijn vorige werkgever kiest Palmen nu voor de overstap naar de adviesbranche. Begin deze maand is hij aan de slag gegaan bij IG&H Consulting, een middelgroot consultancybureau gevestigd in Utrecht. “Bij IG&H heb ik de kans om via uitdagende projecten en onderzoek een echte bijdrage te leveren aan deze ontwikkelingen. Ik kijk er naar uit om uitgedaagd te worden en om iedere keer weer buiten mijn comfortzone te stappen. Dit is naar mijn idee de beste leerschool”, aldus Palmen over zijn motivatie voor de overstap. Hij zal deelnemen aan het tweejarige Consultancy Development Program (CDP) van het bureau, waarbij hij naast de overige sectorgebieden van IG&H ook binnen de pensioenwereld actief blijft: “De pensioenwereld is in beweging en een grootschalige herziening van de sector lijkt noodzakelijk. Deze dynamiek spreekt mij ontzettend aan,” sluit Palmen af.

Eerder deze maand versterkte IG&H zijn team ook al met Femke Keijzer, die als Director werkzaam is binnen de Health praktijk.

Nieuws

Meer nieuws over