Bram Raatjes versterkt IG&H Consulting en Interim

23 maart 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau IG&H Consulting & Interim heeft het team per direct versterkt met Bram Raatjes. Als Data Analist gaat Raatjes het Intelligence-team versterken, waarbij hij zich voornamelijk richt op het maken van analyses voor verzekeraars en pensioenfondsen.

Bram Raatjes (26) behaalde in 2014 zowel zijn Master Economics and Business aan de Universiteit van Uppsala als zijn Master International Financial Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Direct na zijn studie begon hij zijn loopbaan bij Boer & Croon Corporate Finance als Analist. Hier hield hij zich bezig met M&A-trajecten en complexe financiële vraagstukken voor gereguleerde marktpartijen.

Bram Raatjes, IG&H

Onlangs besloot Raatjes om de overstap te maken naar IG&H Consulting & Interim, een adviesbureau uit Utrecht dat actief is in drie sectoren: Financial Services, Health en Retail en Trade & Logistics. Bij het bureau wil hij zich inhoudelijk verder ontwikkelingen op het gebied van Intelligence. “De wereld van de pensioenfondsen en verzekeraars is aan het veranderen. Bij IG&H heb ik de kans om via uitdagende projecten inzicht te krijgen in deze veranderingen. Door het inzetten van Intelligence weten wij precies wat er in de markt speelt en zien wij trends vroegtijdig aankomen. Met deze informatie kan de klant direct inspelen op veranderingen in de markt, waardoor zij kunnen versnellen en concurrentievoordelen kunnen behalen”, aldus Raatjes.

Eerder dit jaar werd het team van IG&H Consulting versterkt met de ervaren adviseurs Jorien Weerdenburg (afkomstig van Solving Efeso) en Femke Keijzer (afkomstig van KPMG Plexus). Roel Palmen startte als junior adviseur. 

Nieuws

Meer nieuws over