IG&H versterkt Interim praktijk met Pieter Ysbrandy

08 juni 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IG&H Consulting & Interim heeft de gelederen begin deze maand versterkt met Pieter Ysbrandy. De ervaren adviseur – Ysbrandy werkte onder meer jarenlang voor KPMG en Boer & Croon – wordt in zijn nieuwe positie als Business Development Director verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van IG&H’s Interim Management activiteiten, met een focus op de sector Financial Services.

Na het behalen van zijn Master in Economie begon Pieter Ysbrandy zijn loopbaan in 1991 bij ING, waar hij aan de slag ging als business controller. Na vier jaar bij de bank stapte Ysbrandy over naar de adviesbranche, en trad hij in dienst bij KPMG Consulting. Hij bleef zo’n vijf jaar werkzaam bij het adviesbureau, in zijn laatste rol als Senior Manager, en koos er vervolgens voor om als zelfstandig adviseur verder te gaan. Na een periode als interim manager gewerkt te hebben sloot Ysbrandy zich eind 2005 als Associate Partner aan bij Boer & Croon, waar hij zich richtte op het vervullen en begeleiden van interimmers binnen de financiële dienstverleningssector, met een focus op de Midden Nederland regio.

Pieter Ysbrandy - IG&H Consulting

De afgelopen jaren werkte Pieter Ysbrandy als Business Development Manager voor de Nederlandse landenorganisatie van SHL Talent Measurement, ’s werelds grootste specialist op het gebied van assessments en talentmanagement*.

Begin deze maand heeft Ysbrandy gekozen voor een terugkeer naar de consultancybranche, en is hij in dienst getreden bij IG&H Consulting & Interim. Bij het Utrechtse adviesbureau wil hij zijn ervaring in het plaatsen en begeleiden van Interim Managers verder uitbouwen. “Hierbij is het mijn missie om op basis van een aantal zorgvuldig gekozen proposities, het profiel aan te scherpen van de interimoplossingen die IG&H Consulting & Interim in de markt aanbiedt”, aldus Ysbrandy.

Als tweede pijler zal hij zich richten op het opbouwen van een geïntegreerde aanpak van consultancy en Interim Management activiteiten in gecombineerde teams. “Ik geloof dat een praktisch advies gecombineerd met een expertmatige executie een sterk concept is voor het snel en effectief oplossen van klantvraagstukken", aldus Ysbrandy. “De regierol en gecombineerde aanpak van IG&H faciliteert de klant maximaal en versnelt het implementatieproces.”

* In juli 2012 werd SHL overgenomen door Corporate Executive Board (CEB).