Heleen Troost start als junior consultant bij IG&H

29 juni 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau IG&H Consulting & Interim heeft de gelederen afgelopen maand versterkt met Heleen Troost. In haar nieuwe functie als junior consultant gaat Troost zich voornamelijk bezighouden met omni-channel op de afdeling Products.

Heleen Troost (27) behaalde in 2010 haar Bachelor Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar zij in 2013 ook haar Master International Public Health afrondde. Begin dit jaar studeerde zij af voor International Management aan Nyenrode Business Universiteit.

Per 18 mei 2015 is Troost in dienst getreden bij IG&H Consulting & Interim, een adviesbureau uit Utrecht met ruim 130 consultants. Het bureau richt zich met name op drie sectoren: Financial Services, Health en Retail, waarbij Troost voornamelijk actief zal zijn binnen de laatstgenoemde praktijk. Zij zal in de rol van junior consultant klanten ondersteunen bij de transformatie naar omni-channel – in het bijzonder op een drietal terreinen: omni-channel transformatie, klantgestuurde keten en excellente service.

Heleen Troost - Junior Consultant bij IG&H

“Bij IG&H heb ik de mogelijkheid om via uitdagende projecten bij te dragen aan de issues waar veel bedrijven momenteel tegenaan lopen. Daarnaast krijg ik als junior bij IG&H Consulting & Interim mooie kansen om mij te ontwikkelen”, aldus Troost over haar nieuwe uitdaging. In maart begon Roos Blankena als junior consultant bij IG&H.

Eerder deze maand week bracht de Retail praktijk van IG&H een groot onderzoek naar buiten over de marktontwikkelingen in de supermarktbranche. Hieruit bleek dat de omzet van de markt de grens van €35 miljard nadert.