Capco versterkt MT met Capgemini Consulting team

15 april 2010 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Capco heeft vier ervaren adviseurs van Capgemini Consulting aangetrokken. De nieuwe consultants worden onderdeel van het managementteam en gaan zich richten op het verstevigen van de groei die Capco in Nederland doormaakt.

Een overzicht van de vier nieuwe consultants:

Jean-Paul Hokke is sinds kort Partner en Country Head van Capco’s Nederlandse vestiging. Hokke heeft meer dan twintig jaar ervaring in de financiële sector en heeft voor grote klanten gewerkt uit zowel het bank- als verzekeringswezen.

Harmen Meijnen is ook bij Capco Nederland begonnen als Partner en is aanspreekpunt op het gebied van finance, risk en compliance. De afgelopen vijftien jaar is Meijnen als consultant betrokken geweest bij diverse banken, verzekeraars en vermogensbeheerders.

Ook Frank Beumer is onderdeel geworden van het MT. Beumer heeft meer dan twintig jaar ervaring als manager en consultant, en werkte voor diverse grote klanten in de financiële wereld.

MT lid Edgar Giesen zal een belangrijke rol spelen in het uitbouwen van de groei van het adviesbureau in Nederland. Giessen heeft meer dan twaalf jaar ervaring in management, consulting en contracting en wordt verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande klanten op Senior Executive niveau.

Peter Schurau, Head of Capco Europe, “Door deze aanstellingen kunnen we onze klanten in de financiële dienstverlening nog beter helpen met de uitdagingen waar ze voor staan. Net als alle Capco-collega’s hebben de nieuwe leden van ons managementteam veel ervaring in de financiële dienstverlening. Ze brengen ervaring mee op het gebied van capital markets, banking, vermogensbeheer en finance, risk en compliance. Daarnaast hebben ze veel kennis van en contacten op het gebied van package integration en technology services.”