Capco opent kantoor in Amsterdam, Nederland

29 maart 2010 Consultancy.nl

Capco, een adviesbureau dat zich volledig richt op de financiële sector, opent op 22 april haar eerste kantoor in Nederland. Op dit moment heeft Capco in Nederland 25 werknemers in vaste dienst, de verwachting is dat dit aantal aan het einde van het jaar is toegenomen naar 40 werknemers.

Aanvankelijke bediende Capco de Nederlandse markt vanuit België en Groot-Brittannië. Vanaf 2006 hebben kleine teams van Capco vanuit flexibele locaties de Nederlandse markt bediend. Tijdens deze periode is gebleken dat de Nederlandse markt genoeg potentie bood voor een eigen kantoor.

In 2009 is besloten om de Nederlandse divisie dan ook hard te laten groeien. Om dit ambitieuze plan kracht bij te zetten heeft Capco in Nederland begin 2010 twee partners van Capgemini Consulting aan zich weten te binden. Daarnaast zijn vanaf januari 2010 nog twee Senior Executives actief in het Nederlandse management team. In diezelfde maand is Capco verhuisd naar een groter kantoor waar het bedrijf voor langere tijd kan zitten.

Amsterdam
Capco kiest voor een centrale plek in Amsterdam, aan de Hoogoorddreef 56c, vlakbij de Amsterdam ArenA. "Hier zit het kantoor dichtbij grote klanten en is er ruimte voor een groei van het personeels-bestand" aldus het adviesbureau in een persbericht.

Jean Paul Hokke, Partner Capco Nederland: “De reacties van zowel klanten als de potentiële nieuwe werknemers zijn erg positief. Dat we in deze tijden zo hard groeien en het feit dat we daarnaast topkwaliteit kunnen leveren, maakt mensen enthousiast over Capco. We zijn vast besloten om deze ambities en groei vast te houden en dit nieuwe kantoor is daar de ideale basis voor.”