Van Oers hoofdsponsor 33ste editie Marathon Brabant

28 augustus 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 25 oktober vindt de 33e editie van de Van Oers Marathon Brabant plaats in Etten-Leur. Het hardloop evenement kent voor de deelnemende recreatieve en wedstrijdlopers verschillende afstanden, waaronder een 5 km prestatieloop, een 10 km wedstrijdloop, maar ook een halve en hele marathon, een familieloop en een bedrijvenwedstrijd. Hoofdsponsor en naamgever van het evenement is sinds 2010 accountants- en advieskantoor Van Oers Accountancy & Advies.

De Marathon Brabant – sinds 2010 de Van Oers Marathon Brabant – is een hardloopevenement in de Brabantse stad Etten-Leur en bestaat inmiddels 33 jaar. De eerste editie van het evenement, dat ook wel de herfstmarathon wordt genoemd, werd in 1983 georganiseerd ter gelegenheid van het toen vijftienjarig bestaan van de Etten-Leurse hardloop- en atletiekvereniging A.R.V. Achilles. Inmiddels is de Brabantse Marathon voor veel lopers verworden tot een jaarlijkse traditie en trekt het evenement vooral een grote groep recreatieve lopers, die volgens de organisatie voor een relatief laag inschrijfgeld de kwaliteit van grote marathonwedstrijden kunnen ervaren.

Ook dit jaar bestaat de hardloopwedstrijd weer uit verschillende disciplines voor de diverse doelgroepen. Zo kan men op 25 oktober deelnemen aan een Familieloop, Bedrijvenloop, Prestatieloop (5km), Wedstrijdloop (10km), maar ook een halve marathon, hele marathon, of een estafette marathon.

Van Oers hoofdsponsor 33ste editie Marathon Brabant

Sinds 2010 is Van Oers Accountancy & Advies verbonden als hoofdsponsor en naamgever van de Van Oers Marathon Brabant. Van Oers is een van de grotere accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland en heeft zo’n 250 medewerkers in dienst, verspreid over vijf vestigingen – Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Zundert en Roosendaal. Het bureau biedt zijn klanten onder meer accountancy- en auditdiensten, belasting- en organisatieadvies en diensten op het gebied van fusies en overnames*. Vorig jaar behoorde Van Oers tot de top-30 belangrijkste adviesbureaus voor familiebedrijven en tevens tot de top-50 belangrijkste advieskantoren in bedrijfswaardering.

* Eerder dit jaar begeleidde Van Oers bij de transactie tussen APS automaterialen en Sator, een grote Schiedamse importeur en distributeur. De corporate finance specialisten van Van Oers waren betrokken bij het hele proces: van het benaderen van de strategische kopers tot en met het opstellen van de overnamecontracten.