Oscar Brommer Compliance Officer van Novisource

05 augustus 2015 Consultancy.nl

Oscar Brommer is onlangs gestart bij consultancybureau Novisource. De huidige Partner van Stadhouders Advocaten zal in zijn nieuwe rol als Compliance Officer verantwoordelijk worden voor de naleving van de geldende wet- en regelgeving, toezicht op door Novisource opgestelde normen en regels en voor het (mede)bewaken van de integriteit van de organisatie.

Oscar Brommer
Oscar Brommer is een ervaren professional met meer dan 15 jaar ervaring binnen de advocatuur. Na het behalen van een master in rechten aan de Universiteit van Groningen startte Brommer zijn loopbaan als advocaat bij advocatenkantoor Lexence. Vervolgens kwam Brommer terecht bij 2BLegal Advocaten, waar hij zo’n zeven jaar werkte, in zijn laatste rol als Partner. Inmiddels is Brommer ruim vierenhalf jaar Partner (Corporate Law) bij Stadhouders Advocaten, een advocatenkantoor uit Utrecht. Brommer is onder meer gespecialiseerd in fusies- en overnames, juridische en financiële herstructureringen, corporate recovery en litigation.

Novisource

Novisource
Onlangs verbond Oscar Brommer zich aan consultancybureau Novisource, een beursgenoteerd consultancybureau met zo’n 80 adviseurs (> 180 inclusief externen), dat opereert op de gebieden business consultancy, interim-management, projectmanagement en ICT. Het bureau richt zich vooral op de financiële sector, hoewel het ook actief is binnen de sectoren zorg, utilities en telecom. Brommer is bij Novisource aangesteld als Compliance Officer.

Novisource, dat in 2015 vooralsnog goede omzetcijfers laat zien, streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en wil dit verder in haar bedrijfsvoering en dienstverlening verankeren. Met de aanstelling van Oscar Brommer wordt één functionaris specifiek verantwoordelijk voor de naleving van de geldende wet- en regelgeving, toezicht op de door Novisource zelf opgestelde normen en regels en voor het (mede)bewaken van de integriteit van de organisatie. Recentelijk startte ook Bram Schot als CFO bij het consultancykantoor uit Nieuwegein. Schot vormt samen met CEO Willem van der Vorm de Raad van Bestuur.

Nieuws

Meer nieuws over