Voormalig topman ICT Automatisering naar Novisource

04 juni 2015 Consultancy.nl

Advies- en interimbureau Novisource heeft Bram Schot aangesteld als Chief Financial Officer. Schot zal samen met Chief Executive Officer Willem van der Vorm de Raad van Bestuur van Novisource vormen.

Bram Schot (1962) begon zijn loopbaan in 1983 bij Moret & Limperg, de juridische voorganger van EY in Nederland. In die periode heeft hij zijn studie bij het Nivra tot Registeraccountant (RA) afgerond. Van 1991 tot en met 2010 was hij werkzaam bij ICT Automatisering, een IT-dienstverlener en software integrator met zes kantoren in ons land. In 1996 werd Schot benoemd tot CFO, de laatste 10 jaar van deze periode gaf hij als CEO leiding aan ICT Automatisering. Van 2011 tot en met 2013 was hij als Managing Director werkzaam bij Laudame Financials.

Bram Schot en Willem van der Vorm - Novisource

De afgelopen 1,5 jaar genoot Schot van een sabbatical en volgde hij een studie. Na een periode van relatieve rust kan Schot zich nu opmaken voor een nieuw avontuur. Gisteren werd hij aangesteld als de nieuwe CFO van Novisource, een beursgenoteerd advies- en interimbureau uit Nieuwegein. Schot volgt Bert van Winkoop op die de functie van CFO in de afgelopen jaren heeft bekleed. “Van Winkoop heeft de wens uitgesproken deze zware functie neer te leggen om zo te komen tot een betere balans tussen werk en privé. Novisource is Bert van Winkoop zeer erkentelijk voor de bijdrage die hij aan de organisatie heeft geleverd”, aldus Willem van der Vorm, CEO van het adviesbedrijf. “Van Winkoop blijft betrokken bij de organisatie”, voegt hij toe.

Nieuws

Meer nieuws over