Zestgroup zoekt stagebedrijven voor Masterclass traject

15 juli 2015 Consultancy.nl

Voor hun Masterclass Consultancy programma, dat aankomende september van start zal gaan, zoekt management consultancybureau Zestgroup naast ambitieuze studenten ook stagebedrijven die de talenten vanaf oktober een stageplek willen bieden. Voor geïnteresseerde bedrijven zijn er geen kosten verbonden aan het in huis halen van de jonge talenten, die gedurende de stage begeleid zullen worden door een Senior consultant van Zestgroup.

Vanwege haar groeiambities is Zestgroup momenteel op zoek naar nieuw talent, onder meer voor hun onlangs gelanceerde Masterclass Consultancy traject, dat in najaar van 2015 zal plaatsvinden. In het nieuwe programma worden (net of bijna) afgestudeerde talenten in enkele maanden klaargestoomd tot volwaardige consultants. Met het initiatief wil Zestgroup de kansen vergroten voor startende werknemers in de consultancybranche.

Zestgroup zoekt stagebedrijven voor Masterclass traject

Stagebedrijven gezocht
Voor de young professionals vormt een belangrijk onderdeel van het programma het opdoen van werkervaring. Na een combinatie van theoretische en case-based trainingen die de trainees in de maand september volgen, zullen zij vanaf oktober ingezet worden in het bedrijfsleven. De trainees worden gedurende hun stages begeleid door een management consultant van
Zestgroup en worden in ruil voor een werkplek, koffie en ruimte voor intervisie kosteloos aangeboden aan de geïnteresseerde stagebedrijven. Zestgroup wijst op de toegevoegde waarde die de trainees kunnen bieden, zoals het doorvoeren van analyses, waarvoor de organisatie nu bijvoorbeeld geen tijd of middelen beschikbaar heeft.

Stagebedrijven die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van een stageplek kunnen
contact opnemen met Zestgroup. Samen met het adviesbureau wordt dan een stage-opdracht bepaald voor een of meerdere trainees. Er wordt een “uitdagend werkpakket” samengesteld van 2 of 4 weken waar de trainee van kan leren, waarmee hij of zij zich voorbereidt op de arbeidsmarkt en waarmee waarde aan het stagebedrijf kan worden toegevoegd.

Over Zestgroup
Zestgroup is een snelgroeiende consultancy organisatie met volgens eigen zeggen een unieke positie in de consultancymarkt. De missie van Zestgroup is organisaties helpen zichzelf aan te passen en te verbeteren om daarmee waarde voor hun klanten toe te voegen, vandaag en in de toekomst. Met een hands-on mentaliteit biedt Zest haar klanten oplossingen en advies die het verschil maken. Klanten waarderen Zest om hun deskundigheid en kennis van hun branche. In nauwe samenwerking met klanten zoekt Zest naar de beste oplossingen, met blijvende meerwaarde, aldus het bureau.

Nieuws

Meer nieuws over