Giel van Wageningen partner bij Adstrat, 3de vennoot

17 april 2015 Consultancy.nl

Consultancybureau Adstrat heeft de gelederen begin deze maand met Giel van Wageningen versterkt. De ervaren consultant, die hiervoor jarenlang heeft gewerkt bij Vintura en KPMG Advisory, is als partner toegetreden tot het bureau.

Giel van Wageningen (1971) heeft zo’n 20 jaar werkervaring, waarvan meer dan tien jaar in de adviesbranche. De afgelopen 1,5 jaar werkte hij als zelfstandig adviseur, daarnaast fungeerde hij als investeerder en business coach voor start-ups in zorg en internettechnologie. Daarvoor was Van Wageningen managementconsultant en partner bij Vintura, een adviesbureau uit Baarn gespecialiseerd in de sectoren zorg en life sciences, waar hij zo’n acht jaar werkzaam was. Tussen 2003 en 2005 werkte hij als adviseur bij KPMG Consulting (tegenwoordig KPMG Advisory). Van Wageningen, die in het bezit is van een executive MBA aan Nijenrode en Rochester, begon zijn loopbaan bij Mitsubishi Caterpillar Forklift en werkte vervolgens nog voor textielbedrijf Desso en KLM.

Jurriaan Propper, Gerard Brockhoff en Giel van Wageningen

Gedurende zijn loopbaan heeft Van Wageningen uitgebreide ervaring opgedaan in onder meer organisatiemodellen, leiderschap, verandermanagement en marketing. Zijn deskundigheid ligt in (internationale) markten als zorg, farmacie, food, logistiek, industrie en diensten.

Begin deze maand koos Van Wageningen voor een nieuw avontuur, en is hij als partner in dienst getreden bij Adstrat, een boutique consultancybureau uit Leiden*. Adstrat biedt diensten op het gebied van strategie, management en finance, en werkt zowel voor het bedrijfsleven als de semipublieke sector. Van Wageningen wordt de derde partner van het bureau, naast Jurriaan Pröpper (sinds 2005 partner bij Adstrat en voormalig adviseur van McKinsey en Magnus) en Gérard Brockhoff (sinds begin 2011 partner, voormalig adviseur van JBR en KPMG).

In een reactie op de benoeming van Van Wageningen zegt Brockhoff: "Giel is echt een toevoeging aan ons team. Hij is gepokt en gemazeld als boardroomadviseur en is heel hands-on wat goed bij Adstrat aansluit. Hij gaat zich vooral richten op ondernemerschap in zorg."

* Adstrat is in 1978 opgericht door voormalig consultants van Horringa & De Koning (in 1993 overgenomen door BCG). Na jarenlang vanuit Abcoude (en daarvoor Laren) te hebben geopereerd verhuisde het bureau in 2009 naar Leiden.

Nieuws

Meer nieuws over