Adstrat Consulting verhuisd van Leiden naar Naarden

30 oktober 2015 Consultancy.nl

Adstrat Consulting is verhuisd van haar vestiging in Leiden naar een nieuw kantoor in Naarden. Het kantoor staat aan de Cattenhagestraat midden in de oude vestingstad. Door de verhuizing naar een centraler gelegen locatie kan Adstrat dichterbij veel van zijn opdrachtgevers opereren.

Adstrat Consulting is een niche strategie en management consulting bureau dat in 1978 werd opgericht als ‘Adviesbureau voor Strategische Beleidsvorming’*. Het bureau heeft zich gespecialiseerd in strategieontwikkeling en strategisch risicomanagement, met een focus op ‘strategy & finance’, en richt zich voornamelijk op de private en semipublieke sector. Sinds april 2015 wordt Adstrat geleid door een driekoppig partnerteam: Jurriaan Pröpper, Gérard Brockhoff en Giel van Wageningen.

Adstrat nieuw kantoor

Na eerder gevestigd te zijn geweest in Amsterdam en Abcoude, verhuisde Adstrat in 2009 naar het Crown Business Center in Leiden. Ruim zes jaar later was het tijd voor vernieuwing. Het adviesbureau heeft besloten haar thuisbasis te verplaatsen van Leiden naar Naarden. Het nieuwe adres van Adstrat is Cattenhagestraat 4 te Naarden-Vesting, midden in de oude vestingstad die dateert uit de 16e eeuw. De centrale ligging van Naarden zorgt ervoor dat het bureau nu dichterbij veel van haar opdrachtgevers is gevestigd, aldus het bureau.

Eerder dit jaar was Adstrat partner Gérard Brockhoff nog te horen in een interview met BNR Nieuwsradio. Hij sprak toen over de staat van de Nederlandse maritieme sector, die goed is voor een toegevoegde economische waarde van zo’n €20 miljard.

Eind dit jaar is Adstrat een van de kanshebbers zijn voor het winnen van een FD Gazelle Award.

* Tien jaar daarna werd de naam ingekort tot Adstrat.

Nieuws

Meer nieuws over