House of Performance gastheer Ondernemer v/h Jaar

08 april 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Vandaag vindt de 6de editie van de ‘ondernemer van het jaar’ verkiezing plaats op het kantoor van House of Performance. Thijs Otto van Es, partner bij het Utrechtse organisatieadviesbureau, zal tevens als juryvoorzitter fungeren in een vierkoppige jury.

Jong Management (JM) is de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar. De vereniging telt circa 1,000 leden die allen werkzaam zijn in de marktgerichte ondernemingen en organisaties. Voor veel leden is het uitwisselen van kennis en ervaring een zeer belangrijk onderdeel van de vereniging; maar JM is meer dan een vereniging van ondernemers die enkel netwerken willen opbouwen. JM wil haar leden inspireren, informeren en stimuleren om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen. Dit wordt onder meer in praktijk gebracht door een groot aantal projecten, waaruit maatschappelijke betrokkenheid spreekt.

Ondernemer van het Jaar op Kantoor House of Performance

Ondernemer van het jaar verkiezing
De meest indrukwekkende van zulke projecten, of liever gezegd de ondernemers die daar achter zitten, worden ieder jaar in het zonnetje gezet tijdens de ‘Ondernemer van het jaar verkiezing’, die dit jaar voor de zesde keer gehouden wordt. Jong Management Kring Utrecht is de organisator van het evenement, dat vandaag gehouden zal worden in het kantoor van
House of Performance.

Jury en genomineerden
Het
organisatieadviesbureau uit Utrecht, dat klanten helpt met het verbeteren van hun prestaties op de werkvloer, stelt niet alleen zijn kantoor beschikbaar voor de verkiezing. Thijs Otto van Es, al meer dan dertien jaar als partner verbonden aan House of Performance – en mede-eigenaar van het bureau – zal tevens zitting nemen (en als voorzitter fungeren) in een vierkoppige jury, verder bestaande uit Marijke van Kan (voorzitter Jong Management Landelijk), Stijn Nijhuis (Eigenaar VoiceWorks en winnaar van de vorige editie) en Rob Eradus (Partner bij BDO Utrecht).

Chris de Ruijter, Frank Hams, Robert Keus en Armando Muis

De jury zal de vier genomineerde ondernemers – allen lid van Jong Management en gekozen uit alle JM-kringen in Nederland – gaan beoordelen. Daarbij gaat het om ondernemers en managers (geen ZZP) die substantiële groei hebben laten zien met de onderneming gebaseerd op onder meer hun omzetgroei van de afgelopen drie jaar (conceptjaarcijfers) en een minimale omzet van €50.000 in het eerste jaar. Dit jaar komen in aanmerking voor de titel ‘ondernemer van het jaar’: Chris de Ruijter (Leap the Innovation Agency), Frank Hams (Hams Interieurbouw) Robert Keus (Brothers Media) en Armando Muis (La Souris).