Twee nieuwe junior adviseurs voor SeinstravandeLaar

16 april 2015 Consultancy.nl

Begin april zijn er twee nieuwe junior adviseurs gestart bij adviesbureau SeinstravandeLaar. Jody van Diemen, afkomstig van Haute Equipe, en Renée Kuin, hiervoor consultant trainee bij GGzE Eindhoven, zijn toegevoegd aan het adviesteam.

Jody van Diemen studeerde eerst Bestuurs- en Organisatiewetenschappen (Universiteit Utrecht) en vervolgens Politicologie (Universiteit van Amsterdam, Universiteit Antwerpen). Na haar afstuderen in 2013 deed Van Diemen werkervaring op bij Lokaalmondiaal, een journalistiek bedrijf uit Utrecht, en bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), waar ze betrokken was bij (internationale) samenwerkingsvraagstukken van gemeenten. De afgelopen periode werkte van Diemen voor Haute Equipe, een publieke sector adviesbureau uit Haarlem. “Jody is enthousiast en kritisch en plaatst beleids- en organisatievraagstukken op lokaal niveau in bredere context, zonder daarbij de details uit het oog te verliezen. Daarnaast is ze betrokken, communicatief sterk en kwaliteitsbewust”, aldus SeinstravandeLaar over zijn aanwinst.

Nenee Kuin en Jody van Diemen

Renée Kuin studeerde Organization Studies aan de Tilburg University. Na het behalen van haar Bachelor in 2013 volgde ze aan dezelfde universiteit een Extended Master, die ze twee jaar later met succes afrondde. Tijdens haar studie werkte Kuin een halfjaar als trainee bij de Recruitment-afdeling van Randstad en als onderdeel van haar Master volgde zij een traineeship van een jaar bij GGz Eindhoven. In die rol deed ze als interne innovatieadviseur ervaring op met organisatieontwikkeling en implementatietrajecten. Kuin wordt door SeinstravandeLaar omschreven als iemand met “creativiteit, betrokkenheid en oog voor detail.”

Zowel Van Diemen als Kuin zijn als junior adviseurs aan de slag gegaan bij SeinstravandeLaar, een adviesbureau uit Culemborg gericht op het ondersteunen bij maatschappelijke vraagstukken van gemeenten, provincies, en andere publieke instellingen. Eind 2014 werd SeinstravandeLaar verkozen tot het ‘beste organisatieadviesbureau voor de overheid’ in de categorie ‘bestuur en organisatie’.

Nieuws

Meer nieuws over