Martijn Lodder versterkt talentontwikkelaar YSE

04 maart 2015 Consultancy.nl

Martijn Lodder is onlangs als Business Developer begonnen bij YSE. Lodder heeft ruime ervaring op het gebied van management, sales en talentontwikkeling die hij opdeed bij onder meer Conclusion, Human Capital Group en FrieslandCampina. Lodder zal, samen met Managing Director Michel Verspui, die eind vorig jaar werd aangesteld, zich richten op het accountbeheer en het binnenhalen van interessante opdrachten en klanten voor YSE. 

Met een academische achtergrond in Human Resource Management kwam Martijn Lodder aan het begin van zijn loopbaan terecht bij FrieslandCampina. Vervolgens maakte hij de overstap naar ORMIT, waar hij ruim vijf jaar werkzaam was als Strategisch Accountmanager. Vervolgens volgde een periode van ruim tien jaar bij Human Capital Group* en Conclusion, waarbij hij onder meer directeur was van de werkmaatschappijen ‘Talent Development’ en ‘Consultancy & Projecten’. In zijn laatste rol vervulde Lodder de functie van Programma Directeur binnen Conclusion Mobiliteit, dat zich richt op dienstverlening op het vlak van outplacement, duurzame inzetbaarheid en het nieuwe werken. In de afgelopen 15 jaar deed Lodder ruime ervaring op in Management, Sales en Talentontwikkeling. Martijn Lodder over deze periode: “Het snel eigen maken van de processen en flexibel zijn naar zowel de interne organisatie als de externe markt is hierin zeer belangrijk geweest.”

Martijn Lodder - YSE

Begin 2015 besloot Lodder om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Allereerst zette hij zijn eigen bedrijf ImproveM op, een bureau dat organisaties in de zakelijke dienstverlening ondersteunt met het optimaliseren van hun salesactiviteiten. Ook verbond hij zich als Associate aan Kairos Consultancy – een familiebedrijf met programma’s op het gebied van Personal Development en Ontwikkeling van individuen en teams – om het bedrijf te helpen met het realiseren van hun groeidoelstelling.

YSE
Bovendien startte Lodder afgelopen maand als Business Developer bij YSE. Van oorsprong gestart in 2007 als het traineeship van Kirkman Company, ging YSE in 2011 verder als zelfstandige BV en groeide sterk de afgelopen jaren, naar inmiddels zo’n 50 medewerkers. Lodder is de tweede ervaren professional die recentelijk is gestart bij YSE. Eind vorig jaar werd Michel Verspui aangesteld als Managing Director bij YSE. Verspui heeft jarenlange ervaring op het gebied van Talent Management en Business Development en was voorheen– net als Lodder – werkzaam bij onder meer Human Capital Group. Lodder en Verspui gaan zich gezamenlijk richten op het accountbeheer en het binnenhalen van interessante opdrachten en klanten voor YSE.

YSE kantoor

Lodder over zijn aanstelling en over zijn ambities bij YSE: “Mijn passie zit in het bouwen van relaties met klanten en het ontwikkelen van mensen. Verder vind ik het opbouwen van een bedrijf erg leuk en met een enthousiaste groep zijn er ook concrete stappen te maken. Daarom denk ik dat YSE een geweldige club is met veel potentieel. Eigenlijk dus een schatkist, want de markt zal ons nog veel meer moeten vinden en herkennen als de partij waar de toekomstige leiders vandaan komen. Kortom ik heb zin in dit avontuur.”

*Human Capital Group is onderdeel van Conclusion. De zakelijke dienstverlener uit Utrecht kocht het HR bureau van Deloitte Consulting in 2004.

Nieuws

Meer nieuws over