Deloitte verkoopt Human Capital tak aan Conclusion

19 april 2004 Consultancy.nl
Profielen
Meer nieuws over

Deloitte Human Capital, de HR-consultancy tak van Deloitte Consulting, heeft de HR Strategies afdeling verkocht aan Ewycksgroep (Ewycksgroep is in april 2005 hernoemd naar Conclusion). De bestaande en nieuwe HRM-activiteiten van de Ewycksgroep gaan per 1 juni a.s. verder onder de naam Human Capital Group. De Ewycksgroep wil met de overname haar positie op de HR adviesmarkt verder uitbouwen.

Deloitte heeft besloten om de Human Capital tak te verkopen door de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van onafhankelijkheid tussen accountants en consultants. De wet- en regelgeving belemmert in toenemende mate het leveren van HRM-advisering en -diensten in combinatie met accountancy diensten.

Deloitte is nog steeds op zoek naar kopers voor de twee overige HRM afdelingen binnen Human Capital - Human Capital Interim Management en Human Capital Overheid.

Over Ewycksgroep
Ewycksgroep is een zakelijk dienstverlener met 20 dochterbedrijven werkzaam op het gebied van management consulting, HR consulting en IT consulting. Ewycksgroep is in 1996 opgericht en heeft circa 1,000 medewerkers in dienst.