House of Performance deelnemer Triathlon Utrecht

20 februari 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Op zondag 12 juli 2015 zal House of Performance voor de vierde keer deelnemen aan de Triathlon van Utrecht. In 2013 werd de competitie van bedrijven-teams nog gewonnen door de Utrechtse adviseurs. Met hun motto: “Samen prestaties verbeteren en mensen laten excelleren, soms ook buiten de werkvloer!” is het Utrechtse organisatieadviesbureau opnieuw klaar voor sportieve prestaties.

In de jaarlijkse Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon, ook wel bekend als de Triathlon van Utrecht, nemen ruim 500 ‘atleten’ het deze zomer weer tegen elkaar op in hartje Utrecht. De Triathlon – die dit jaar op 12 juli zal plaatsvinden –  bestaat uit de drie onderdelen zwemmen, hardlopen en fietsen, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden (waaronder de Olympische, achtste en kwart triathlon). De organisatie ligt in handen van Hellas Triathlon Utrecht.

House of Performance - Triathlon Utrecht

Atletische adviseurs
House of Performance, een organisatieadviesbureau uit Utrecht, zal op 12 juli a.s. voor de vierde maal deelnemen aan het Utrechtse sportevenement. Net als bij afgelopen drie keren gaat het adviesbureau voor de kwart triathlon, bestaande uit 1000m zwemmen, 40km fietsen en 10km lopen. Vorig jaar wist het estafetteteam van House of Performance zelfs te winnen. Voor de aankomende editie heeft het bureau de ambitie om 10 teams van 3 adviseurs, (oud-)collega’s en/of klanten samen te stellen. Elk teamlid neemt een van de drie onderdelen voor zijn rekening. House of Performance voert het volgende motto voor de Triathlon van Utrecht 2015: “Samen prestaties verbeteren en mensen laten excelleren, soms ook buiten de werkvloer!”

Consultancy.nl wenst House of Performance en alle andere deelnemers alvast een fijne race.