New Nodes

Wij helpen organisaties met het realiseren van impact in tijden van technologische verandering

Digitale technologie biedt grote kansen voor organisaties in alle sectoren. Maar het vraagt nogal wat. Om nieuwe technologie te herkennen, om deze goed te benutten en om je zo te organiseren dat je dat snel en effectief doet. Wij helpen organisaties die impact willen maken om succesvol te zijn in tijden van technologische verandering.

Dat doen we niet alleen. We werken samen met onze opdrachtgevers en frisse denkers en doeners uit ons netwerk. Want elk vraagstuk is uniek en verdient de kennis en kwaliteiten die het nodig heeft.

Wij helpen organisaties met…

Digitaliseren 
Door slimme inzet van technologie wordt het voor organisaties mogelijk op nieuwe manieren waarde toe te voegen. Om nieuwe doelgroepen te bedienen, hen op een betere manier te bereiken en om efficiënter te werken. Maar digitalisering in organisaties vraagt meer dan de inzet van technologie.

Innoveren
De meeste organisaties zijn ingericht op exploitatie. Een beperkt aantal dingen – met herhaling – heel goed doen. Dat vraagt om structuur, voorspelbaarheid en grip. Het snel inspelen op een veranderende omgeving vraagt juist om exploratie, verwondering en ontdekking. Wij leren organisaties exploreren en innoveren.

Anders organiseren
Organisaties worden gevormd door groepen mensen met een gedeelde ambitie. Om een groep mensen effectief samen te laten werken is richting, afstemming en coördinatie nodig. Helaas schieten organisaties regelmatig door in structuur en proces en raakt de gezamenlijke ambitie uit het oog.

New Nodes | Nieuws