Move Beyond | Werken bij

De volgende stap, ben jij zover?

Ben jij een kei in je vak maar ook op zoek naar verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling? Kan je zelfstandig het verschil maken maar werk je ook graag samen met enthousiaste collega's met wie je kennis en ervaring kunt delen? En heb jij de drive om écht impact te maken en klanten telkens weer te verrassen door nét een stap verder te gaan? Dan is werken bij Move Beyond echt iets voor jou.

Wat beweegt jou om voor Move Beyond te kiezen?

Werken bij Move Beyond is werken aan uitdagende strategische projecten en interim-opdrachten bij toonaangevende klanten. Onze klantenkring telt zo'n tachtig bedrijven uit de (wereld van) productie, (groot)handel, distributie en retail, die graag samen met ons optrekken om hun organisatiedoelen te bereiken. Bij Move Beyond kun je dus echt het verschil maken. Maar er zijn meer beweegredenen om bij ons aan de slag te gaan. Hieronder ontdek je de belangrijkste vier, in verhalen waarin onze  collega's hun persoonlijke ervaringen delen.

Werkplezier is een belangrijke arbeidsvoorwaarde

Wij geloven dat werkplezier onmisbaar is om succesvol te zijn als medewerker en als organisatie. Daarom dragen we hier actief aan bij, door elkaar te ondersteunen bij elk project en door volop ruimte te bieden voor persoonlijke groei. Je bent onderdeel van een klein, hecht team met gelijkgestemde collega's die samen het verschil willen maken. Dat geeft elke dag weer energie. 

Werken bij Move Beyond

We helpen je het beste uit jezelf te halen

Move Beyond is een ambitieuze club in een complexe markt. Dat vraagt niet alleen veel van jou, maar ook van ons. Daarom zijn wij een organisatie die je optimaal faciliteert om het beste uit jezelf te halen, plezierig samen te werken en altijd te kunnen focussen op je opdracht.

Professionele groei
We bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen, trainingen, kennisdelingssessies en andere events op het gebied van project- en changemanagement. 

Schaduwmanagement
Bij elk project werk je samen op basis van schaduwmanagement. Dit betekent dat collega's elkaar op de achtergrond coachen en altijd meedenken. Dat is prettig voor de klant, voor jou én voor ons.

Betekenisvol werk
We werken voor toonaangevende bedrijven en doen daar vaak de meest uitdagende klussen. Hierbij krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar natuurlijk ook veel ondersteuning.

Inspirerende werkplek
Move Beyond heeft twee vestigingen op inspirerende locaties in Oosterhout en Hilversum. Eén van beide wordt je thuisbasis. Hier kun je prettig werken, collega's ontmoeten en klanten ontvangen.

Move Beyond | Nieuws