Cmotions | Werken bij

Wat doen wij

Iedere ondernemer of bestuurder heeft eigenlijk maar één vraag:
Wat moet ik doen om zo veel mogelijk grip te hebben op een goede toekomst voor mijn organisatie?

In feite is dat precies wat wij doen: met het toepassen van advanced analytics en data science verklaren en voorspellen wij ontwikkelingen waar je als ondernemer, bestuurder of manager rekening mee kunt houden. Zodat je je op tijd kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden en niet verrast wordt door ontwikkelingen die je had kunnen voorzien met de juiste modellen, analyses en insights.

Wie zijn wij

Cmotions bestaat uit zo’n 60 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan op management en bestuurlijke vraagstukken.

Wie zijn onze opdrachtgevers
Er loopt een rode draad door al onze opdrachtgevers. Ze zijn allemaal op zoek naar de vraag hoe je data en analytics op een doelgerichte manier kunt toepassen.

Sommige opdrachtgevers schakelen ons in omdat ze nog niet over de juiste kennis, methoden en technieken beschikken. Of omdat ze nog geen analytics en data strategie hebben. Ook hebben we opdrachtgevers die hier al wel over beschikken, maar ons vragen die verder aan te scherpen of te verdiepen. Per slot van rekening zijn we specialist en ongeacht hoe ver onze opdrachtgevers ook zijn, met onze expertise kunnen we altijd waarde toevoegen. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Persoonlijke ontwikkeling is een must

Wij geloven in werken vanuit ieders talenten. Talenten typeren als het ware de persoonlijkheid. Persoonlijkheidskenmerken hebben een grote invloed op het gedrag van mensen en van hun ontwikkeling én ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast hebben talenten invloed op je motivatie. Werkzaamheden die bij je persoonlijke behoeften, voorkeuren en talenten aansluiten, doe je vanzelf al beter.

Daarom selecteren, ontwikkelen en beoordelen wij dan ook gericht op het talent dat je al hebt, maar verder door wilt ontwikkelen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast praktische werkwijzers die je helpen bij het structureren en monitoren van je opdrachten, bieden wij een vaste mentor en trainingen aan zodat je je vakinhoudelijk en op het gebied van adviesvaardigheden verder kunt ontplooien.

Wat betekent werken bij Cmotions verder

Werken bij Cmotions betekent dat je voor uiteenlopende opdrachtgevers werkzaamheden zult uitvoeren. Hierbij houden wij rekening met type opdrachtgever, type opdracht, locatie van de opdracht en jouw persoonlijke voorkeuren en situatie.

Wat bieden wij jou

Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden beschouwen wij als een basis hygiëne van een werkgever. Wat wij bovenal bieden is een omgeving waarin je kunt leren en ontwikkelen, met het maken van fouten dat daarbij hoort. Je hebt de vrijheid om naar eigen inzicht te werken en je kunt beroep doen op al je andere collega’s voor de nodige ondersteuning of reflectie.

Bekijk onze vacatures!

Cmotions | Nieuws