buro C5 | Werken bij

Werken bij buro C5 & PMO Lead betekent het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij (diverse) opdrachtgevers. Hierbij wordt een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid verwacht. De sfeer in onze organisatie is open. Het team van medewerkers is enthousiast en heeft goede kennis en ervaring.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers en investeren hier ook in aan de hand van opleidingen, trainingen en cursussen.

Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkeling en groei staan bij ons centraal. De een wil als ervaren PMO-er doorgroeien naar de rol van projectmanager, de ander wil zich verder specialiseren binnen een specifiek onderdeel van het PMO-werkveld.

Bij ons hangt het ontwikkeltraject dan ook af van de wensen van de professional. Je bepaalt zelf de richting van je loopbaan. Wij willen jouw ontwikkeling ondersteunen en faciliteren, voor zover dat past binnen het werkveld van ons bureau en de marktvraag.

Bekijk ook ons ontwikkelprogramma voor Young Professionals.

Wij denken dan ook graag met je mee in mogelijkheden voor vervolgopdrachten en bieden vakgerichte trainingen aan. Hierbij kun je denken aan trainingen zoals Prince2  Foundation en Practitioner, IPMA , MSP, P3O, Agile/Scrum maar ook trainingen op het gebied van de ‘soft skills’ zoals NLP. Geen vast traject, maar een programma op maat.

Wij hebben doorlopend projecten bij de mooiste werkgevers van Nederland

Werken bij buro c5

buro C5 | Nieuws