buro C5

buro C5 is een ervaren intermediair die gespecialiseerd is in het bemiddelen, begeleiden en opleiden van professionals op het gebied van PMO & Projectmanagementadvies.

Met meer dan 15 jaar ervaring in ‘de projectenwereld’ hebben wij de snelle ontwikkeling meegemaakt van functies op het gebied van Project & Management Support naar de huidige PMO & Projectmanagementadvies gerelateerde rollen. Het is een vakgebied welke de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en de komende jaren zal blijven doen.

In 2018 is de groei en ontwikkeling verder gegaan met een nieuw label voor de meer strategische PMO-er onder de naam PMO Lead. Mensen die vanuit buro C5 kunnen doorstromen of al een ‘track record’ hebben en organisaties kunnen helpen met o.a. het opzetten van een projectbureau of het verder uitbouwen van het portfoliomanagement.  

Kennis, ervaring en inlevingsvermogen vormen de belangrijkste ingrediënten voor onze succesvolle aanpak. Het vormt de basis voor onze “kijk vooruit” filosofie die wij zo graag met je delen. Het maakt ons zelfbewust, niet arrogant en voortdurend gericht op het verlenen van nog betere diensten. Deze betrokken en professionele houding geeft ons een eigen karakter.

Wij zijn trots op de kwantitatieve en kwalitatieve groei die we, vanuit het centrum van Utrecht aan de Oudegracht, hebben doorgemaakt en met name de mensen die daaraan een bijdrage leveren of hebben geleverd.

Meer weten?

Voor zowel buro C5 als voor PMO Lead zijn wij bereikbaar via 030 – 2333144.

Wij zijn buro c5

buro C5 | Nieuws