Annalise | Werken bij

Werk jij graag aan uitdagende en strategische vraagstukken en ben je van nature nieuwsgierig en analytisch ingesteld? Bij Annalise Market Intelligence bieden we een carrièreperspectief op maat voor starters en professionals die zich willen verder ontwikkelen binnen de strategie consulting.

Wie zijn wij?

Annalise is een gespecialiseerde strategie consultancy boutique met een focus op market intelligence. Al ruim 35 jaar voorzien wij onze klanten van de juiste inzicht en duiding van hun externe omgeving, door middel van onze market intelligence. Dit stelt onze klanten in staat om onderbouwd beslissingen te nemen op het gebied van strategie, business development, marketing en sales.

Elke opdracht die wij uitvoeren is uniek, zelfs bij klanten voor wie wij al meer dan 15 jaar werken. Dit biedt dus veel diversiteit en afwisseling in het type werk waarin zowel zelfstandig als in teamverband  wordt toegewerkt  naar resultaten die echt impact hebben op de business van onze klanten. Ook werken wij vaak bij de klant of in co-creatie met de klant, wat leidt tot een hoge betrokkenheid aan de kant van de klant én Annalise.

Onze medewerkers worden dagelijks uitgedaagd de strategische vraagstukken van onze klanten te beantwoorden aan de hand van onderbouwde inzichten, voortkomend uit onze kwalitatieve en kwantitatieve analyses.

Annalise kent een informele cultuur waarin deadlines van projecten natuurlijk belangrijk zijn maar waarin we ook geregeld met het team een borrel drinken en een hapje gaan eten, dagelijks samen lunchen en waar middels regelmatige strategische sessies iedereen actief kan en mag meedenken over de strategie van Annalise. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er een goede work-life balance is en dat onze medewerkers zelf ook invulling kunnen geven aan hun eigen planning. Tegelijkertijd vragen projecten soms ook om flexibiliteit van onze medewerkers. Gelukkig weten we het aantal pizza-sessies vaak beperkt te houden.

Ook goed om te weten dat ons kantoor gevestigd is aan de Maliebaan te Utrecht. Niet alleen één van de mooiste plekjes van Utrecht, maar ook prima bereikbaar met het OV of per auto.

Werken bij Annalise betekent werken in een dynamische en resultaatgerichte omgeving. Voor starters en young-professionals biedt het unieke plek om tijdens opdrachten voor (en soms bij) toonaangevende bedrijven op hoog niveau ervaring op te doen of uit te bouwen. Ben je al verder in je carrière dan bieden we de mogelijkheid om je als inhoudelijke expert of op het vlak van business development verder door te ontwikkelen tot autoriteit op het gebied van market intelligence. 

Elke collega heeft een eigen ontwikkelplan waarin duidelijke afspraken van beide kanten staan vastgelegd. Op die manier werken we gezamenlijk toe naar deze ontwikkelingsdoelen. 

Wie ben jij?

Bij Annalise werken mensen met een uiteenlopende opleiding en achtergrond en verschillen de functie-eisen afhankelijk van de type functie en de zwaarte. Maar wat we allemaal gemeen hebben is dat we er dagelijks alles aan doen om ieder project tot een optimaal resultaat te brengen. Dit vraagt in de eerste plaats om goede analytische en communicatieve skills, een sterke teamgeest en het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende projecten. Daarnaast is een zekere mate van resultaatgerichtheid en pragmatisme belangrijk, want ondernemerschap wordt bij Annalise gewaardeerd en beloond.

Voor wat betreft je opleiding kunnen veel verschillende (WO) opleidingen aansluiten bij wat we zoeken. Aan de ene kant is voor een consultant een zekere kwantitatieve bagage onontbeerlijk maar is een goede business-sense zeker  net zo belangrijk. Een ook voor de practice managers en directors vinden we ondernemerschap, business-sense, een zekere gunfactor en betrouwbaarheid minimaal net zo belangrijk als het hebben van sales-vaardigheden.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Bij Annalise zoeken we versterking van ons team op verschillende functies. Daarnaast vinden we diversiteit van kennis en skills belangrijk omdat onze projecten ook vragen om een brede set van kwaliteiten.

Wij bieden je een dynamische omgeving waarin je dus echt impact kunt hebben op de business van je klant en waar je door de diversiteit in klanten, type projecten zowel in de breedte als in de diepte veel en snel ervaring opdoet. En waar de ervaren professional  de ruimte krijgt om zijn kennis en ondernemerschap optimaal in te zetten.

Spreekt deze boodschap en omgeving je aan aarzel dan niet, en neem contact met ons op!

Annalise | Nieuws