Vijf adviesbureaus geven bijdrage aan Masterclass

10 oktober 2011 Consultancy.nl

Adviseurs van consultancykantoren Kirkman Company, Twynstra Gudde, Het Expertise Centrum (HEC), Business & IT Trends Institute (BITTI) en Quint Wellington Redwood (QWR) geven een inhoudelijke bijdrage aan de nieuwe Masterclass Business IT Alignment van het International Management Forum (IMF). De 8-daagse Masterclass Business IT Alignment start begin november.

Docenten van de Masterclass Business IT Alignment werkzaam bij een adviesbureau:
- Arno Oosterhaven, associate bij Kirkman Company
- Léon de Caluwé, senior partner bij Twynstra Gudde
- Rob Poels, partner bij Twynstra Gudde verantwoordelijk voor ICT Strategie en Architectuur
- Udo Groen, verbonden aan Het Expertise Centrum (HEC)
- Barry Derksen, directeur van het Business & IT Trends Institute (BITTI)
- Bart Stofberg, principal consultant bij Quint Wellington Redwood (QWR)

Over de Masterclass Business IT Alignment
In de Masterclass Business IT Alignment worden de 6 dimensies van Busines IT Alignment volgens het bekende model van Jerry Luftman behandeld. Per sessie wordt een dimensie belicht in de unieke combinatie van theorie, visie, een best practice en een interactief deel. Keynote sprekers uit zowel de wetenschap als de praktijk zullen de laatste inzichten op het gebied van Business IT Alignment toelichten. Gedurende alle sessies worden de praktische kanten van het Luftman model belicht aan de hand van een business simulation. Rode draad door alle sessies is sourcing en agility.

Voor wie is de Masterclass Business IT Alignment interessant?
De Masterclass Business IT Alignment is interessant voor beslissers en beïnvloeders binnen organisaties, zoals informatiemanagers, senior functioneel beheerders, consultants en functionarissen die een business rol vervullen met een directe link naar IT.

Startdata
De 8-daagse Masterclass Business IT Alignment wordt gehouden in Bloemendaal en vindt plaats op 2 + 23 november + 14 december 2011 en 18 januari + 15 februari + 14 maart + 18 april + 6 juni 2012.

Kosten
De kosten van de Masterclass Business IT Alignment bedragen € 4.250,- (excl. 19% BTW) per persoon.