Ex-Pentascope adviseur Kitty van der Capellen naar HEC

14 januari 2010 Consultancy.nl

Kitty van der Capellen (1974) is per 15 januari 2010 in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC). Van der Capellen heeft ruim vijf jaar gewerkt voor Pentascope, tussen 2001 en 2006. Ze treedt toe tot de sectorgroep Onderwijs, Cultuur, Welzijn en Zorg van Het Expertise Centrum.

Kitty van der Capellen begon haar loopbaan in 1994 bij een complementair geneeskundige Praktijk als zakelijk- en voorlichtingsmanager. Vanaf 2001 werkte ze als consultant bij Pentascope. Bij het adviesbureau was zij werkzaam in verschillende projecten zoals programmamanager terrorisme-bestrijding bij de NS en coach Innovatie Trajectcontrole Werk en Inkomen bij de Gemeente Utrecht. Ook was zij directeur en verandermanager van drie MKB-bedrijven op het gebied van hospitality en vastgoed op Bonaire, Nederlandse Antillen.

In 2006 maakte ze de overstap van de adviesbranche naar het onderwijs. Ze heeft gewerkt als regionaal programmamanager Leren & Werken en was procesbegeleider voor de Stuurgroep Onderwijs-Arbeidsmarkt Haaglanden. Vanaf eind 2007 was zij werkzaam als senior adviseur Strategie en Bedrijfsvoering bij een groot Randstedelijk ROC. Zij was daarnaast ook betrokken als procesbegeleider/programmasecretaris bij het Procesmanagement MBO2010.

Binnen haar professionele carrière heeft Van der Capellen diverse opleidingen afgerond, waaronder Sociologie en Bedrijfskundig Management. Zij is gecertificeerd toezichthouder en vervult zij enkele bestuurlijke/toezichthoudende nevenfuncties. 

Nieuws

Meer nieuws over