Koos van Santen wordt adviseur bij DOC Advies

07 maart 2010 DOC Advies

DOC Advies heeft bekendgemaakt dat Koos van Santen (1980) per maart 2010 in dienst treedt bij het proces- en verandermanagement adviesbureau.

Voor DOC Advies was hij vier jaar werkzaam als management consultant bij Capgemini Consulting. In deze rol heeft Koos bijgedragen aan het klantgerichter maken van diverse publieke organisaties binnen het domein van de elektronische overheid. Koos studeerde International Hospitality Management aan de Stenden Hogeschool Leeuwarden en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. In zijn vrije uren vindt Koos het leuk om te koken, concerten te bezoeken en te tennissen.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws