Hay Group, Squarewise en &samhoud op congres

13 september 2010 Consultancy.nl

Op dinsdag 19 oktober 2010 vindt in het World Forum Den Haag het eerste congres plaats over waarderingsmanagement. Drie van de acht workshops worden georganiseerd door adviesbureaus. Consultants van Hay Group, Squarewise en &samhoud leveren een bijdrage aan het programma. Hieronder een overzicht van hun bijdrage:

Hay Group: 'Waardecreatie door waardering' (10:00 - 10:45)

Herman Koning (Director Business Solutions) en Erin Lap (Director Leadership & Talent) van HR consultancy Hay Group geven in de ochtend een workshop getiteld 'Waardecreatie door waardering'. De workshop richt zich op de rol van werknemerbetrokkenheid / behoud van talent en het effect op waardecreatie.

Squarewise: Leiding geven aan professionals? Niet doen! (10:50 - 11:35)

Prof. dr. ir. Mathieu Weggeman - o.a. Hoogleraar Organisatiekunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en Strategic Associate bij innovatie adviesbureau Squarewise - geeft een workshop gericht op hoe vertrouwen in- en erkenning van- professionals op de werkvloer kan leiden tot productiviteitsverhoging.

&samhoud: 'Great Place to Work' (16:10 - 16:55)

Het laatste programma deel wordt gefaciliteerd door Salem Samhoud (Oprichter van &Samhoud). De sessie richt zich op hoe organisaties een Great Place to Work kunnen worden en blijven. &Samhoud is winnaar van ‘Great Place to Work Nederland’ 2008, 2009 en 2010 én van ‘Great Place To Work Europe 2010'! De visie van &samhoud is dat als een organisatie goed voor haar medewerkers zorgt, medewerkers vervolgens ook goed zorgen voor klanten. Dat leidt weer op den duur naar betere resultaten.

Waardering 2010 is interessant voor iedereen in een leidinggevende functie en voor HRM professionals. Het congres is een initiatief van Waarderingsmanagement.nl. 

Nieuws

Meer nieuws over