AT Kearney en Turner alumnus richt M3 Consultancy op

03 januari 2004 Consultancy.nl

M3 Consultancy, een adviesbureau dat zich gaat richten op vraagstukken op het snijvlak van strategie, operatie en organisatie, is opgericht door Martin Mommersteeg. Martin was tot heden Director van de Supply Chain Practice van adviesbureau Turner.

Over Martin Mommersteeg

Martin Mommersteeg heeft circa negen jaar als adviseur gewerkt. Martin begon zijn carrière als procesverbeteraar bij Nedlloyd Road Cargo. Als lijnmanager bij Faxion JP Janssen ontwikkelde hij zijn praktisch, operationele kijk. Aansluitend werkte hij bij A.T. Kearney waar hij naast zijn supply chain expertise, ruime ervaring opbouwde in de luchtvaartindustrie. Hij leidde meerdere complexe, internationale supply chain projecten en diverse strategische verandertrajecten. Na A.T. Kearney heeft hij, op weg naar de zelfstandigheid, 2 jaar directie-ervaring opgedaan bij adviesbureau Turner te Leusden, waar hij verantwoordelijk was voor de supply chain practice.  

Martin heeft de studie Civiele Techniek in Delft afgerond en bezit een MBA van de universiteiten van Rotterdam en Kellogg (V.S.).