Adviesbureaus spreken tijdens ManagementTrends 2012

27 februari 2012 Consultancy.nl

Op 12 maart 2012 organiseert zakenplatform Management Team het event ManagementTrends 2012. Tijdens het event zullen 8 toonaangevende professionals, waaronder 4 partners van adviesbureaus, deelnemers een overzicht geven van de zes bealngrijkste trends voor het bedrijfsleven in 2012. Dagvoorzitter is schrijver en trainer Ben Tiggelaar. ManagementTrends 2012 vindt plaats in het Theaterhangaar Katwijk, één van de hangaars van voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Een overzicht van de 4 topconsultants die zullen spreken tijdens het event:

Hermann Simon, mede-oprichter en Chariman van Simon-Kucher & Partners
De Duitse professor Hermann Simon is een van de meest geciteerde businessleaders op het gebied van strategie. Zijn beroemde, in 25 talen uitgebrachte boek ‘Hidden Champions’ bracht hem de bijnaam ‘de nieuwe Peter Drucker’. Tussen 1995 and 2009 was hij de CEO van Simon-Kucher & Partners, sindsdien is hij Chairman.

Inge Oosterhuis, Senior Executive bij Accenture
Inge Oosterhuis is gespecialiseerd in human performance en was mede verantwoordelijk voor de implementatie van het veelgeroemde leiderschapsontwikkelingsprogramma van Accenture.

Daan Witteveen, partner bij Deloitte
Tot 2011 was Daan binnen Deloitte verantwoordelijk voor het Deloitte Technology Fast50 programma, de jaarlijkse competitie onder de snelstgroeiende technologiebedrijven.

Harry van Dorenmalen, CEO van IBM Europe
Naast zijn directeurschap bij IBM is Harry van Dorenmalen ook voorzitter van ICT Office, de branchevereniging van ICT-bedrijven. Van Dorenmalen heeft een scherp oog voor veranderingen en dicht ICT daarin een prominente rol toe.

Aanmelden
Aanmelden voor het event kan op deze pagina

Koten
Abonnees op Management Team betalen €399,00, niet-lezers €499,00

Nieuws