Ellen Boschker en Maarten Huttner versterken p2

05 februari 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau p2 projectmanagement heeft de gelederen begin februari versterkt met de komst van twee nieuwe projectmanagers: Ellen Boschker en Maarten Hüttner.

Ellen Boschker, bestuurskundige en gecertificeerd organisatieadviseur, werkte hiervoor bij onderzoeks- en adviesbureau PBLQ Zenc. Boschker vervulde daar twee posities; die van opleider en organisatieadviseur. Zij was coördinator van de InformatiemanagementAcademie (IMAC) en programmamanager van de Verbindersopleiding. Als organisatieadviseur begeleidde Boschker diverse verandertrajecten in het zorg en sociale domein. In de laatste jaren voornamelijk rondom de decentralisaties van de zorgtaken naar gemeenten. Bij p2 projectmanagement zal Boschker zich als Procesmanager inzetten voor complexe opgaven en transities in het sociale domein.

Maarten Hüttner studeerde Fysiotherapie en Wijsbegeerte in Utrecht. Na zijn militaire dienstplicht was hij werkzaam bij Koninklijke Wegener, uitgever van diverse regionale kranten. Na 18 jaar daar bewust de overgang gemaakt naar FCB: het A&O fonds voor W&MD. Hüttner heeft projecten geïnitieerd en verschillende adviestrajecten begeleid waar complexe belangen speelden en de externe partijen de uitvoering verrichten. Hij zal zich bij p2 voornamelijk bezig houden als proces- en projectmanager in het sociale domein.

Maarten Huttner en Ellen Boschker - p2

Nieuwe aanwinsten
Onlangs werd het team van p2, een project- en programmamanagement specialist uit Rossum, al uitgebreid met onder meer: Eugène Zeldenrijk, Paulien van BilsenPieter VerberneRoeland GeertzenPaul van Ruiten en Marieke van Helvoort.

Nieuws

Meer nieuws over