P2

Complexe vraagstukken zijn ons werkterrein. Al ruim vijfentwintig jaar werken we zowel met bedrijven en overheden aan uitdagende trajecten, programma’s en projecten. Altijd vanuit een duurzame en resultaatgerichte houding. We werken met 100% inzet, vanuit een positieve overtuiging en doen de dingen soms op een onconventionele, maar altijd menselijke manier.

Met onze creativiteit en het vermogen om mensen te verbinden, brengen we zaken in beweging en komen we tot succesvol resultaat. Daarmee maken we het verschil. Zo laten wij ideeën duurzaam werken. Met elkaar, voor jou als onze opdrachtgever en voor onze maatschappij. Daar krijgen we energie van. Creatief, daadkrachtig, menselijk, in verbinding, duurzaam en met succesvol resultaat.

Zo zijn we 25 jaar geleden begonnen aan de keukentafel.  En vandaag maken we met ruim 70 collega’s deze ambitie dagelijks waar in de domeinen mobiliteit, food, stad, energie en land & water.

Al vanaf onze oprichting willen wij de wereld een stukje duurzamer maken. In de eerste plaats door goede ideeën ook echt te laten werken. Voor ons is een duurzame bedrijfsvoering dan ook op de eerste plaats een intrinsieke drijfveer. P2 is daarom B-Corp gecertificeerd.

P2 | Nieuws